Πλήθος κόσμου στο Λιθόστρωτο - Όμορφες εικόνες από τους κανταδόρους και τη φιλαρμονική. Για πρώτη φορά ο Δεσπότης συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις παραμονή Χριστουγέννων.
Από το κατώφλι του Αγ. Σπυρίδωνα στο Λιθόστρωτο ο Δημήτριος άκουσε τα κάλαντα!
Κοινωνία
24/12/2015 | 23:15

Του Αντώνη Καγγελάρη

Τελέσθηκε σήμερα 24η Δεκεμβριου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Χριστουγέννων που κατ’ έθος στην Ι.Μ. Κεφαλληνίας τελείται και το Εσπέρας στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Αργοστολίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Δημητρίου πλαισιωμένου από εφημερίους της πόλεως του Αργοστολίου.

Ο Σεβασμιώτατος στο εμπνευσμένο κήρυγμά του εξήγησε το πρωινό λειτουργικό τύπο το συνδυασμό δηλαδή Εσπερινού και Θείας Λειτουργίας του Μ. Βασιλείου και στη συνέχεια παίρνοντας αφορμή από τις Προφητείες ομίλησε για τη φανέρωση του Ιησού και της Θεοτόκου στη Παλαιά Διαθήκη.

Μετά το πέρα του Εσπερινού στάθηκε στο κατώφλι του Ιερού Ναού όπου χορωδίες και μπάντες του έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στη συνέχεια επέστρεψε πεζός στο επισκοπικό μέγαρο ανταλλάσσοντας καθοδόν ευχές με το ποίμνιό του.

paramonh_xristougennwn paramonh_xristougennwn (2) paramonh_xristougennwn (3) paramonh_xristougennwn (4) paramonh_xristougennwn (5) paramonh_xristougennwn (6) paramonh_xristougennwn (7) paramonh_xristougennwn (8) paramonh_xristougennwn (9) paramonh_xristougennwn (10) paramonh_xristougennwn (11) paramonh_xristougennwn (12) paramonh_xristougennwn (13) paramonh_xristougennwn (14) paramonh_xristougennwn (15) paramonh_xristougennwn (16) paramonh_xristougennwn (17) paramonh_xristougennwn (18) paramonh_xristougennwn (19) paramonh_xristougennwn (20) paramonh_xristougennwn (21) paramonh_xristougennwn (22)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer