Λίγο πριν πέσει η αυλαία
13ο Συνέδριο της ΝΔ: Υπόθεση γένους θηλυκού για την Κεφαλονιά; [εικόνες]
30/11/2019 | 22:09

Το 13o  συνέδριο της ΝΔ φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Για πρώτη φορά, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια που το παρακολουθούμε, οι γυναίκες είναι αυτές που έκλεψαν τη παράσταση!

Και μπορεί να κάναμε αρκετές αναφορές για τη μεγάλη θέση στην οργανωτική επιτροπή της Γιάννας Κουλουμπή αλλά άλλη μία κυρία από το νησί μας κέρδισε τις εντυπώσεις. Ποια είναι αυτή; Μα η Βικτώρια Αλεξανδράτου. Άνετη στους διαδρόμους του «γαλάζιου» συνεδρίου μιλούσε με την ίδια ευκολία τόσο στους περισσότερους υπουργούς και βουλευτές όσο και στους Κεφαλλονίτες συνέδρους (και της Αθήνας) χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα αλλά και μία καλή εικόνα.

Για την ιστορία η Βικτώρια τήρησε το λόγο της και από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών (μπορεί να μην κέρδισε μια θέση στα βουλευτικά έδρανα) τιμά τη ψήφο των συμπατριωτών της και ασχολείται σχεδόν καθημερινά με μικρά ή μεγάλα θέματα που αφορούν τα νησιά μας. Τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι πολιτικοί παράγοντες του τόπου μετά τις εκλογές …εξαφανίζονται και δεν σηκώνουν ούτε  τα τηλέφωνα.

Η Βικτώρια με τον νέο αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά

Κέρδισαν τις εντυπώσεις Γιάννα -Βικτώρια στο 13ο συνέδριο της ΝΔ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους αγροτοκτηνοτρόφους των νησιών μας