Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στις παρακάτω συνήθειες τότε είσαι και επίσημα ο χειρότερος συγκάτοικος που υπήρξε ποτέ
13 σημάδια ότι δεν είσαι πρωινός τύπος και δεν θα γίνεις ποτέ
e – woman
11/06/2014 | 10:28

Οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν η απαισιόδοξη πρωινή σου διάθεση οφείλεται στα γονίδια, στον τρόπο ζωής, στη διατροφή ή σε όλα αυτά… αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις. Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στις παρακάτω συνήθειες τότε είσαι και επίσημα ο χειρότερος συγκάτοικος που υπήρξε ποτέ.

1. Πιστεύεις ότι κανένας δεν πρέπει να μιλάει πριν τις 10 το πρωί και κυρίως εσύ.

 1.  Νομίζεις ή μάλλον είσαι σίγουρη πως οι άνθρωποι που πηγαίνουν γυμναστήριο το πρωί είναι άρρωστοι ή έχουν κάποιο πρόβλημα.

  3. Δεν θες να κάνεις παρέα με ανθρώπους που κανονίζουν συναντήσεις, meetings και ραντεβού για καφέ στις 8 το πρωί.

  4. Δεν μπορείς να κοιμηθείς το νωρίτερο πριν τις 2 το βράδυ.

  5. Αν κάποιος σου πει να δείτε μαζί την ανατολή προτιμάς να μείνεις ξύπνια όλη τη νύχτα παρά να ξυπνήσεις εκείνη την ώρα για να την δεις.

  6. Αποδεδειγμένα δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς καφέ το πρωί.

  7. Αν ΠΡΕΠΕΙ να πας σε κάποιο επαγγελματικό meeting το πρωί, θες να ξέρεις αν θα υπάρχει καφές και ποια άτομα θα είναι εκεί. Το χουζούρεμα σου διαρκεί σχεδόν όσο και ο ύπνος σου.

 2. 9. Αγόρασες σκούρες κουρτίνες για το υπνοδωμάτιό σου για να εμποδίσεις και την πιο μικρή αχτίδα φωτός να σε ξυπνήσει το πρωί.

  10. Αν ζεις με πρωινό τύπο εκνευρίζεσαι και μόνο που τον βλέπεις κεφάτο να θέλει να σε ξυπνήσει ρωτώντας σε τί πρωινό θες.

  11. Δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που τρώνε πρωινό πριν τις 11:30 το πρωί.

  12. Δεν πας ποτέ διακοπές με εκείνους τους φίλους σου θεςου θέλουν αν ξυπνήσουν πρωί για να προλάβουν τον ήλιο και άλλες τουριστικές δραστηριότητες.

  13. Όταν τύχει να σηκωθείς νωρίς αναρωτιέσαι κάθε φορά πως τα καταφέρνουν οι ιδιοκτήτες σκυλιών που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους στις 7 το πρωί.

  14. Αγαπάς τη δουλειά σου και δεν έχεις σκεφτεί ποτέ να παραιτηθείς γιατί το ωράριο είναι 11 – 7.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ