Η προοδευτική ανατροπή στις τριπλές εκλογές του Μαΐου θα γίνει στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, στα Ιόνια νησιά, στην Κεφαλονιά.
Συμμετοχή στην ΑΝ.Α.Σ.Α. για ανατροπή στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Πολιτική
03/05/2014 | 14:57

Του Γιώργου Ματαράγκα*
Στις ερχόμενες κρίσιμες εκλογές θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δίλημμα.
Αν θα αλλάξουμε τις πολιτικές και τις νοοτροπίες οι οποίες κυριάρχησαν στον τόπο μας για δεκαετίες και οδήγησαν στην σημερινή τραγική κατάσταση ή θα βαλτώσουμε ακόμα περισσότερο στην κρίση.
Οι πολιτικές μαζικής εξαθλίωσης που έφερε το μνημόνιο, έκρηξης της ανεργίας και κατάργησης κάθε εργασιακού δικαιώματος αποτέλεσαν μια από χρόνια σχεδιασμένη μεθόδευση, η οποία οδηγεί την κοινωνία στην απόγνωση και τους νέους στην μετανάστευση.
Εκτός από την ριζοσπαστική ανατροπή των σημερινών πολιτικών είναι απαραίτητη η αλλαγή των νοοτροπιών όλων μας. Ο παλαιοκομματισμός, οι προσωπικοί εγωισμοί, το μοντέλο του κομματάρχη-πολιτικού και του πολίτη-πελάτη, αν επικρατήσουν ακόμα μια φορά, θα εκτροχιάσουν την καινούργια προοδευτική πολιτική πρόταση.
Η προοδευτική ανατροπή στις τριπλές εκλογές του Μαΐου θα γίνει στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, στα Ιόνια νησιά, στην Κεφαλονιά. Αυτό που κρίνεται είναι η ριζοσπαστική ανατροπή και η επανεκκίνηση της οικονομίας, με ανάπτυξη ριζικά διαφορετικής όμως από αυτή που γνωρίσαμε.

Με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, σεβασμό στο περιβάλλον, συμμετοχή του εργαζόμενου, μια ανάπτυξη που θα δώσει απασχόληση στους ανέργους και θα βοηθήσει τον επαγγελματοβιοτέχνη και τον έμπορο. Ανάπτυξη που τα αποτελέσματά της θα είναι ωφέλιμα για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες.
Με κοινωνική Δικαιοσύνη ,Υγεία και Πρόνοια για όλους.
Γι΄αυτούς τους λόγους αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Θεόδωρου Γαλιατσάτου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΑΝ.Α.Σ.Α. στη μάχη των περιφερειακών εκλογών.
ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

*ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
Φιλόλογος
Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ΑΝ.Α.Σ.Α.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer