Πρέπει να υποβάλλουν τα οριστικά τους αιτήματα για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υλοποίησή του
128 Δήμοι «σνομπάρουν» την κοινωφελή εργασία
Πολιτική
27/10/2016 | 18:42

Μέχρι σήμερα Πέμπτη, 27 του μηνός, καλεί η ΚΕΔΕ όσους δημάρχους δεν το έχουν πράξει, να υποβάλλουν τα οριστικά τους αιτήματα για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υλοποίησή του.

Σχετική επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στην οποία επισημαίνει ότι μόνο 128 δήμοι από τους 274 έχουν προβεί σε οριστική υποβολή των θέσεων απασχόλησης των έργων και δράσεων που θα υλοποιήσουν οι δήμοι στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής από το υπουργείο είχε ορισθεί η 25η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στην επιστολή του αναφέρει, ότι «στο πλαίσιο υλοποίησης των διαδικασιών για την έναρξη των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στους 274 Δήμους της χώρας, μας γνωστοποιήθηκε από το Γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας ότι  μόνο οι 128 Δήμοι από τους 274 έχουν προβεί σε οριστική υποβολή των θέσεων και των έργων / δράσεων που θα υλοποιήσουν οι δήμοι στο πλαίσιο του προγράμματος.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής από το Υπουργείο  είχε ορισθεί η 25η Οκτωβρίου 2016. Προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω  καθυστερήσεις ως προς την υλοποίηση του προγράμματος, παρακαλούμε όπως υποβάλετε τα αιτήματα σας έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016».

Πηγή: dikaiologitika.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer