Αυριο η τελευταία ημέρα της εκλογικής διαδικασίας
1054 επαγγελματίες προσήλθαν στις εκλογές του Επιμελητηρίου -Πήρε παράταση η ψηφοφορία -Αύριο ανοίγουν και οι κάλπες στην Ιθάκη
Πολιτική
10/12/2017 | 21:38

Μεγάλη συμμετοχή και την δεύτερη ημέρα των εκλογών του Επιμελητήριου παρατηρήθηκε σήμερα. Από το πρωί άρχισαν να σχηματίζονται ουρές με αποτέλεσμα λίγο πριν της επτά το απόγευμα η εφορευτική επιτροπή και ο Σάββας Σαβαόγλου πήραν την απόφαση να δώσουν παράταση στη ψηφοφορία. Όπως λένε έγκυροι αναλυτές η «ψυχροπολεμική» προεκλογική περίοδος των προηγούμενων ημερών πόλωσε το κλίμα με αποτέλεσμα να φέρει περισσότερο κόσμο στις κάλπες.

Αναλυτικά με τα στοιχεία που έχει συλλέξει το ekefalonia.gr στις κάλπες του επιμελητήριου έχουν προσέλθει

 

Μεταποίηση 87

Υπηρεσίες 656

Εμπορικό 311

Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη ημέρα είχαν ψηφίσει συνολικά 464 άτομα. Αύριο θα συνεχιστεί η εκλογική διαδικασία από τις εννέα το πρωί έως το απόγευμα στις επτά. Αύριο, θα ανοίξουν και οι κάλπες στο εκλογικό κέντρο της Ιθάκης. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι οικονομικά ενήμεροι, ήτοι όσοι έχουν πληρώσει την συνδρομή τους μέχρι και τις 30/10/2017.  Κάθε μέλος μπορεί να βάλει μέχρι τρεις (3) σταυρούς, αλλά μόνο στο τμήμα στο οποίο ανήκει (ή Μεταποίηση, ή Εμπορικό, ή Υπηρεσιών).

Ο Γεράσιμος Μπελίτσης έτοιμος να ψηφίσει

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer