Ήδη δεκάδες εκθέτες απ’ όλη την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους στην πρώτη μεγάλη συνάντηση των επαγγελματιών του χώρου
1η κλαδική έκθεση Τουρισμού, Εστίασης και Αναψυχής Westia 2016 στην Πάτρα
Τουρισμός
10/02/2016 | 11:43

Με εντατικούς ρυθμούς και με μεγάλη ανταπόκριση από τους επαγγελματίες του χώρου συνεχίζονται οι προετοιμασίες της 1ης κλαδικής έκθεσης Τουρισμού, Εστίασης και Αναψυχής Westia 2016 που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα, το τριήμερο 9-11 Απριλίου.

Ήδη δεκάδες εκθέτες απ’ όλη την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά (Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Λευκάδα) έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους στην πρώτη μεγάλη συνάντηση των επαγγελματιών του χώρου η οποία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσοτέρων από 15.000 επισκεπτών.

Η έως τώρα απήχηση της έκθεσης είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική. Οι συμμετοχές που καθημερινά πολλαπλασιάζονται δείχνουν πόσο αναγκαία είναι αυτή η έκθεση για τον χώρο του τουρισμού, της εστίασης και της αναψυχής στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων. Όπως είναι γνωστό, οργανωτικός φορέας της έκθεσης είναι ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας, με την στήριξη και την αιγίδα φορέων Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίων και επαγγελματικών οργανώσεων απ’ όλη την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά. Πρόκειται για μια μεγάλης εμβέλειας έκθεση που έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, την προμηθευτική αλυσίδα και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης και αναψυχής.

Η Westia 2016 θεσμοθετείται από φέτος ως η ετήσια συνάντηση ξενοδόχων, τουριστικών επιχειρηματιών, προμηθευτών, επαγγελματιών εστίασης και αναψυχής και εκπρόσωπων Επιμελητηρίων, δημόσιων οργανισμών και αυτοδιοικητικών φορέων (Περιφερειών και Δήμων), με έμφαση στις ανάγκες των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων του χώρου. Παράλληλα με την έκθεση θα αναπτυχθεί και μια σειρά ενημερωτικών δράσεων για το σήμερα και το αύριο της εστίασης, του τουρισμού και της αναψυχής.

westia2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer