Είμαστε πάλι εδώ μαζί σας και κυρίως λόγω του Mουντιάλ... Καθώς σε μία τέτοια μεγάλη, τη μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να λείπει το e-kefalonia.net από τις προβλέψεις....
Ώρα για e-bet με το Σπύρο Κουζέλη
e – bet
07/06/2014 | 09:53

Καλημέρα σε όλους… Μετά από μία μεγάλη διάρκεια αποχής από τις προβλέψεις, λόγω προσωπικών προβλημάτων, είμαστε πάλι εδώ μαζί σας και κυρίως λόγω του Mουντιάλ… Καθώς σε μία τέτοια μεγάλη , τη μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να λείπει το e-kefalonia.net από τις προβλέψεις….

ΘΑ ξεκινήσουμε με μία προθέρμανση στο σημερινό κουπόνι Σαββάτου το οποίο έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς παίζει τελευταία αγωνιστική Ισπανία 2..

Ξεκινάμε λοιπόν με τον άσσο της Κόρδοβα.. Η Κόρδοβα χρειάζεται περισσότερο την  νίκη από ποτέ καθώς θα της δώσει το εισιτήριο για τα πλει οφ ανόδου… Μεγάλο το κίνητρο που βέβαια έχει και η Μαγιόρκα αλλά σίγουρα κινδυνεύει λιγότερο..

Επόμενο σημείο ο άσσος της Λας Πάλμας η οποία με νίκη σιγουρεύει τα πλει οφ και από την άλλη η αντίπαλή της Πομφεραντιν αείναι αδιάφορη..

Συνεχίζω με ένα δύσκολο σημείο αλλά με καλή απόδοση τον άσσο της Χιρόνα.. Αν κερδίσει μένει στην κατηγορία πιθανότατα χωρίς να χρειαστεί πλει αουτ . Ναι ξέρω ότι παίζει με την δεύτερη μεν αλλά αδιάφορη δε Λα Κορούνια η οποία έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην κατηγορία…

Και θα κλείσω με τον άσσο της Σαμπαιο από Βραζιλία που στην έδρα της δείχνει καλά σημάδια…

Αυτά για σήμερα φίλοι μου, Χάρηκα πολύ που ξαναγύρισα στο bet και ελπίζω να τα πάμε περίφημα…. Καλή επιτυχία σε όλους…

120. ΚΟΡΔΟΒΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ                  (1) (1.95)

121. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ   (1) (1.60)

127. ΧΙΡΟΝΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ                 (1) (1.45)

130. ΣΑΜΠΑΙΟ ΚΟΡΡΕΑ-ΑΒΑΙ               (1) (1.80)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer