Πάμε στο σημερινό κουπόνι που δεν έχουμε και πολλές επιλογές..
Ώρα για με το Σπύρο Κουζέλη
e – bet
06/04/2011 | 06:08

Καλημέρα και σήμερα σε όλους… Εχτές πιάσαμε το διπλό του Πιτέρμπορο και το over της Ρεντινγκ με την Πρέστον… Δυστυχώς χάσαμε την Γουικομ η οποία δεν σκόραρε και έμεινε στο 0-0. Με αυτήν την Ιντερ τι έγινε εχτές ενώ προηγήθηκε δύο φορές και το σκορ ήταν στο 2-1 ισοφαρίστηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου και στην επανάληψη ήταν σαν να μπήκε άλλη ομάδα… 2-5 τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Σάλκε και η πρόκριση πλέον για αυτήν είναι σχεδόν σίγουρη… Όσον αφορά την Ρεάλ 4-0  κέρδισε μία μέτρια Τοτεναμ η οποία όμως έμεινε με 10 παίχτες από νωρίς (15ο λεπτό) με μία σχετικά τραβηγμένη κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή….

  Πάμε στο σημερινό κουπόνι που δεν έχουμε και πολλές επιλογές..

  Ξεκινάμε με champions league από το οποίο όπως καταλαβαίνετε την Μπάρτσα δεν την ακουμπάμε (1.15) για κανένα λόγο δεν αξίζει η απόδοση.. Και τώρα το παιχνίδι Τσέλσι –Μαντσεστερ, εδώ έχουμε ένα ντέρμπυ πολύ δυνατό Αγγλικό, στο οποίο θέλω να πιστεύω ότι η Τσέλσι από την στιγμή που στο Πρωτάθλημα έχει λίγες πιθανότητες να το πάρει μετά από κάποιους αγώνες που στράβωσαν, θα ξεσπάσει εδώ..    Συν την έδρα μάλλον θα πάμε προς τον άσσο.. Βέβαια καλή απόδοση βλέπω και στο over (2.00) το οποίο μπορεί να το τιμήσω… Πάντως αντικειμενικά το παιχνίδι είναι δύσκολο για πρόβλεψη και καταλαβαίνεται όλοι τους λόγους…

  Πάμε στο κύπελο Βελγίου όπου εδώ στον αγώνα Σερκλ μπριζ-Βεστερλο έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που όπως έχουν αποδείξει στο Πρωτάθλημα σκοράρουν πολύ εύκολα… Ένα Over και εδώ λοιπόν..

 Ένα τρίτο over για σήμερα στον αγώνα Μαδεργουελ-Νταντι… Αν δείτε τους τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα θα δείτε ότι η καθεμία έχει μέσο όρο 3 με 4 γκολ… Λογικό σημείο και καλή απόδοση (2.00).

  Δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο που να εμπνέει ενδιαφέρον οπότε λέω να αρκεστώ σε αυτά τα τρία over για σήμερα…

  Εμείς τα λέμε πάλι άυριο με αγώνες από Europa league .. Καλή επιτυχία σε όποιους δοκιμάσουν την τύχη τους σήμερα..

130. ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ                       (1) (2.05)/(OVER) (2.00)

127. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ                                (OVER) (1.80)

131. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΝΤΑΝΤΙ                                     (OVER) (2.00)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer