ΜΑΖΙ να δώσουμε και πάλι την ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Στόχος μας η δημιουργία ενός λαού πολιτικά ώριμου και ενός πολίτη ελεύθερου
Ώρα αφύπνισης – Έλα μαζί στον αγώνα της δικαίωσης
Πολιτική
07/05/2013 | 18:57

Σταύρος Λυκούδης του Αθανασίου*

Για ακόμα μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα δυσβάσταχτα μέτρα του Πολυνομοσχεδίου-ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 που ψηφίστηκε λίγες μέρες πριν στη Βουλή στα πλαίσια μιας ακόμα Συνταγματικής Εκτροπής. Τα αποτελέσματα των μνημονίων πλέον έχουν οδηγήσει στην πλήρη Εξαθλίωση τον Ελληνισμό της Ελλάδας και της Κύπρου. Πώς μπορούμε να περιμένουμε φώς στην άκρη του τούνελ όταν βλέπουμε συνάνθρωποι μας να καταστρέφονται καθημερινά τριγύρω μας και πολλοί να οδηγούνται σε αυτοκτονία; Πώς όταν νέοι άνθρωποι παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς, για ένα μεροκάματο, που δεν μπορεί να τους το εξασφαλίσει η ίδια τους η Πατρίδα; Πώς όταν η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή δεν στηρίζεται; Για πόσο ακόμα μπορούμε να περιμένουμε; Μήπως με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 14 ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μόνη λύση είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ μας. Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην ξύλινη πολιτική γλώσσα της συγκυβέρνησης της εξαθλίωσης και της ισοπέδωσης της Ελλάδας και της περηφάνιας των πολιτών. Θέτω το δίλλημα ΄ Συνεχίζουμε να λέμε ναι στην πολιτική της αλαζονείας και του αυταρχισμού των υποτακτικών της τροικανής συγκυβέρνησης ή επιτέλους ήρθε η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημα μας για να τους διώξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για το καλό της Πατρίδας; Η πολιτική των απειλών προς τους πολίτες από τους δωσίλογους και οσφυοκάμπτες των εγχώριων συμφερόντων για το ξεπούλημα της χώρας στους Ευρω-παίους ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ. Πρέπει ακόμα τα φερέφωνα παπαγαλάκια να αφήσουν την εντεταλμένη και προδοτική υπηρεσία προς την ομάδα Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και να ταχθούν υπέρ της χώρας και των Ελλήνων. Καλώ όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη πρωτοπόρα ως είθισται να αντισταθεί πρώτη απέναντι σε αυτούς που ποδοπατούν τα Ιερά και Όσια της χώρας μας. Μας ενώνει όλους έξω από κομματικές ταυτότητες η αγωνία για το μέλλον της Ελλάδας. Σας θέτω το δίλλημα Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ. ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Α Ρ Κ Ε Τ Α ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, Α Ρ Κ Ε Τ Α. ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΕΛΑ ΜΑΖΙ να δώσουμε και πάλι την ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Στόχος μας η δημιουργία ενός λαού πολιτικά ώριμου και ενός πολίτη ελεύθερου. Πρέπει και είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε την Ελλάδα Ψηλά και Ζωντανή με ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ Προχωράμε μαζί για τη Ρήξη και την Ανατροπή.
Ανατρέπουμε την δωσίλογη, υποτακτική συγκυβέρνηση άμεσα.
Ατενίζουμε το Μέλλον με Αισιοδοξία, προβάλλοντας γόνιμες ιδέες βγαλμένες από τη κοινωνία. Δημιουργούμε και χτίζουμε μια καινούρια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, που να ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Όλη η Κεφαλονιά και η Ιθάκη μια γροθιά.

*Ο Σταύρος Λυκούδης είναι Πολιτικός Μηχανικός
Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεφαλονιάς & Ιθάκης
ΩΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ – ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer