Με τα καλύτερα λόγια για τη Δημοτική Αρχή μίλησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ύμνοι Πατούλη για Δημοτική Αρχή
Πολιτική
02/08/2016 | 14:58

Με τα καλύτερα λόγια για τη Δημοτική Αρχή μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σήμερα το μεσημέρι,
Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε άξιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Παρίση και σχολίασε πως έχει μια “αξιόμαχη ομάδα” που μάχεται, ώστε το νησί της Κεφαλονιάς να ξεπερνά τα προβλήματα και να προχωρά μπροστά. Αυτό φάνηκε άλλωστε κατά τους πρόσφατους σεισμούς του 2014 και από τον τρόπο που χειρίστηκε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο Δήμαρχος και το επιτελείο του.
Εκτός αυτού, είπε πως η Κεφαλονιά είναι από τα ωραιότερα νησιά, με πολλές “γωνιές” που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει και να περάσει πολύ όμορφα. Κάλεσε μάλιστα όλους να επισκεφθούν την Κεφαλονιά και να κάνουν τις διακοπές του στο νησί μας.
Αξίζει στο σημείο αυτό να μείνουμε λίγο στα λόγια του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Λυκούδη, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, μιλώντας για την επιτυχημένη πορεία και δράση του κ. Πατούλη, είπε πως μπορούμε να πάμε μπροστά ως τόπος μόνο με ανθρώπους όπως αυτόν και όχι με ανεπάγγελτους που δεν ξέρουν πως να χειριστούν τις καταστάσεις και τα σοβαρά ζητήματα της χώρας.

patoulis-2 patoulis-3 patoulis-4 patoulis-5 patoulis-6 patoulis-7 patoulis-8 patoulis-9 patoulis-10 patoulis-11 patoulis-12 patoulis-13 patoulis-14 patoulis-15 patoulis-16 patoulis-17 patoulis-18 patoulis-19 patoulis-20 patoulis-21 patoulis-22 patoulis-23 patoulis-24 patoulis

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer