Με σύνθημα «όταν θέλει η Ελλάδα μπορεί» και με την υπόσχεση να είμαστε όλοι εκεί, το κλειστό του ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί αστέρια του ποδοσφαίρου για την ενίσχυση των πληγέντων
«Όταν θέλει, η Ελλάδα μπορεί…»
Αθλητισμός
18/03/2014 | 16:56

Με σύνθημα «όταν θέλει η Ελλάδα μπορεί» και με την υπόσχεση να είμαστε όλοι εκεί, το κλειστό του ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί αστέρια του ποδοσφαίρου για την ενίσχυση των πληγέντων της Κεφαλονιάς.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΟΑΚΑ και υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αγάπη Παιδιών – Lovekids», το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ θα μεταμορφωθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου (7μ.μ) στο μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου 7×7.

Αστέρια του ποδοσφαίρου από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη θα αγωνιστούν στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής τους, με τα έσοδα της εκδήλωσης να διατίθενται αποκλειστικά για τα παιδιά των πληγέντων κατοίκων από τον καταστροφικό σεισμό της Κεφαλονιάς.

Πρεσβευτής της μεγάλης προσπάθειας είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος – στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα την Τρίτη (18/3) στο ΟΑΚΑ – αναφέρθηκε στη σημασία της συγκεκριμένης κίνησης ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Πέτρο Γαλακτόπουλο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους Έλληνες και τους ξένους, οι οποίοι στηρίζουν αυτήν τη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους χορηγούς και ιδιαιτέρως τη Nova. Εγώ μιλάω σαν Κεφαλονίτης γιατί η μητέρα μου είχε γεννηθεί εκεί. Είναι ευτυχία και χαρά για όλους αυτούς που βοηθούν τους ανθρώπους και τα παιδιά τους που έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εύχομαι τα λεφτά να πάνε εκεί που πρέπει και γρήγορα».

Από τη μεριά του ο προπονητής της Μεικτής Ευρώπης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, χαρακτήρισε υποχρέωσή του να βοηθήσει, ενώ χαριτολογώντας τόνισε πως είναι δύσκολο για κάθε προπονητή να κάνει διαχείριση υλικού σε ένα τέτοιο ρόστερ. Παράλληλα, στάθηκε στην ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου αφήνοντας αιχμές για τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα, με αποκορύφωμα το ντέρμπι του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Καλώ τον κόσμο να έρθει και να δει τον αγώνα και εκτός απ’ το θέμα να στηρίξει και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Γιατί όταν φεύγουν οι κάμερες οι άνθρωποι μένουν μόνοι με τον πόνο τους. Έχω κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και είναι χαρά μου να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή. Εμείς θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο όπου εμείς μιλάμε καλύτερα. Αυτή είναι η ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου. Δεν είναι … Άρης-ΠΑΟΚ και νομίζω με καταλαβαίνετε», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεγάλο… ντέρμπι θα τεθούν αντιμέτωποι:

ALL STAR Ελλάδας (Κώστας Τσάνας): Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Φραντζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος

ΑLL STAR Μεικτής Ευρώπης (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Κριστόφ Βαζέχα, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρούμπεν ντε λα Ρεδ, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Οργανωτής του Αθλητικού Τμήματος είναι ο Κώστας Φραντζέσκος, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Κάκος.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ και η προπώλησή τους ξεκίνησε την Τρίτη (18/3). Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

rebuild
Πηγή: sport-fm.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer