Διαβάστε πως περιέγραψε στην προσωπική της στήλη "Faytales" στο faysbook.gr τη συνάντησή τους
Όταν η Φαίη συνάντησε τον Αρμάνι στο Φισκάρδο…
Life
30/07/2013 | 11:54

Η Φαίη Σκορδά συνάντησε τον Τζόρτζιο Αρμάνι στην Κεφαλονιά και περιέγραψε στην προσωπική της στήλη “Faytales” στο faysbook.gr πως είναι από κοντά “το σύμβολο της κομψότητας” όπως τον αποκαλεί.

Η παρουσιάστρια του “Πρωινό Mou” περιγράφει: “Εννιά το βράδυ. Το λιμάνι του Φισκάρδο είναι μαγικό και το ρομαντικό δείπνο είναι έτοιμο, φτιαγμένο από τα χεράκια  της μεγαλύτερης φαν του Αντώνη Ρέμου και αγαπημένης μου Κεφαλονίτισας, Τασίας!

Στο διπλανό τραπέζι από εμάς, Ιταλοί γελούν και απολαμβάνουν το φαγητό τους. Ο 80χρονος Τζόρτζιο Αρμάνι, ο μεγαλύτερος σύγχρονος Ιταλός δημιουργός μόδας, χαμογελά στους φίλους του και χαζεύει τα ιστιοπλοϊκά. Γεννήθηκε στη  Piacenza στις 11 Ιουλίου το 1934 και άφησε νωρίς τις σπουδές του στην ιατρική (μετά από τρία χρόνια) γιατί ξεκίνησε να σχεδιάζει ανδρικά ρούχα στην Cerruti και αργότερα ως ελεύθερος συνεργάτης πολλών οίκων μόδας ώσπου το 1975 δημιούργησε  την αυτοκρατορία του, Armani S.p.A.

Η προσωπική του περιουσία εκτιμάται στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Η υπογραφή του Τζόρτζιο Αρμάνι είναι το σακάκι. Είναι ο σχεδιαστής που έντυσε τη γυναίκα με πιο κλασικές αντρικές γραμμές. Δημιούργησε από την αρχή ρούχα, εξαφανίζοντας τα όποια υλικά παραγεμίσματος, μετακινώντας τα κουμπιά, τροποποιώντας τις βάτες.

Ήταν μεγάλη μου η χαρά που τον γνώρισα! Έκανε πλάκα στην αρχή για τα ιταλικά μου (έχω κρατήσει την προφορά της Βologna) και με ευγένεια και ένα πολύ νεανικό χιούμορ συνέχισε τα πειράγματα! Αυτό σημαίνει να είσαι απλός ,να κουβεντιάζεις με μια κοπέλα που δε γνωρίζεις για τα φοιτητικά της χρόνια.. λες και είναι το πιο ενδιαφέρον θέμα του κόσμου.

Οι φοβεροί μεζέδες της Τασίας  τους έχουν ενθουσίασε. Ο ίδιος όμως απολαμβάνει τη φέτα και το ψωμί!!! Είχα διαβάσει σε μια συνέντευξη του παλιά ότι του αρέσουν τα απλά, ποιοτικά γεύματα από φρέσκα υλικά. Ευγενικός και απλός. Μάλλον καλυτέρα ευγενέστατος και γοητευτικός.

Όταν ξεκίναγε την καριέρα του, η ομορφιά του αποτέλεσε διαβατήριο για τον ίδιο, καθώς λόγω της εμφάνισης του δε χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά.”Μέχρι την ηλικία των 30-32 εργαζόμουν σε κατάστημα έχοντας διάφορες αρμοδιότητες. Και δεν δούλευα σκληρά γιατί ήμουν ωραίος. Είχα την εύνοια των γυναικών που ήταν επικεφαλής στο κατάστημα και έκαναν τα πράγματα πολύ εύκολα για μένα”.

Ωστόσο, αποφάσισε να μην αρκεστεί στην εξωτερική του εμφάνιση και να συμβιβαστεί κάνοντας μια μέτρια δουλειά. “Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα και ότι δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω έτσι, σε ένα ωραίο επάγγελμα μεν αλλά χωρίς να εργάζομαι σκληρά και χωρίς να ρισκάρω. Κι έτσι έμαθα να καλλιεργώ όλες τις πτυχές του επαγγέλματος.

Αφοσιώθηκα αρχικά στο σχέδιο μόδας γιατί είχα έναν συνέταιρο που αναλάμβανε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις. Όταν όμως ο συνέταιρος μου πέθανε έπρεπε να τα αναλάβω όλα μόνος μου. Έπρεπε να ξυπνήσω και να γίνω αυτό που είμαι σήμερα”, δήλωσε ο σχεδιαστής στην Ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Το επόμενο βράδυ στην Τασία τον περίμενε μια έκπληξη. Ένα μικρό πάρτι για τα γενέθλιά του, που του είχε ετοιμάσει η παρέα του από Ιταλία και η κα Bruni με το σύζυγο της. Όλοι μαζί θα συνεχίσουν τις διακοπές τους στα όμορφα νησιά μας με το εντυπωσιακά μοναδικό του σκάφος.

Buone vacanze”.

Πηγή: faysbook.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer