Ένας στους 14 που υποβλήθηκαν σε έλεγχο είχαν διαπράξει κάποια παρανομία
Όργιο παρανομίας στο Καρναβάλι της Πάτρας
Κοινωνία
16/03/2016 | 20:15

Ιδιαίτερα αποδοτικό αποδείχθηκε το κοινό «σαφάρι» όλων των αστυνομικών υπηρεσιών στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του τετραήμερου των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού. Όπως διαπιστώθηκε, ένας στους 14 που υποβλήθηκαν σε έλεγχο είχε διαπράξει κάποια παρανομία!

Συνολικά, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε 530 άτομα, 267 από τα οποία προσήχθησαν στις υπηρεσίες. Από αυτά, 37 συνελήφθησαν τελικά για διάφορα αδικήματα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, ενώ βεβαιώθηκαν 220 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δυο για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από τους συλληφθέντες, οκτώ κατηγορούνται για κλοπές πορτοφολιών ή κινητών και ληστεία, άλλοι 14 για κατοχή και ένας για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν 16,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 21,5 γραμμάρια κάνναβης, 21 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Άλλα 12 άτομα συνελήφθησαν για παρεμπόριο και από αυτά κατασχέθηκαν 1.230 είδη καρναβαλιού μεταξύ των οποίων σφυρίχτρες, καπέλα, αφροί και μάσκες, 580 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, ακόμη και 80 φιάλες… μαυροδάφνη!

Πηγή: protothema.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer