Προβληματισμένος φαίνεται ο Θόδωρος Γαλιατσάτος που πλέον εστιάζει τη προσοχή του στη μάχη της περιφέρειας καθώς για το δήμο μάλλον τα πράγματα είναι θολά.
Όπου στήνεται κάλπη στη Κεφαλονιά …πατώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
24/02/2014 | 18:58

Τελικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνει τους πολιτικούς αναλυτές που ισχυριζόταν ότι δεν διαθέτει οργανωμένες και συντεταγμένες ομάδες σε μαζικούς χώρους και ότι η νίκη στις βουλευτικές εκλογές ήταν ένα συγκυριακό φαινόμενο, προϊόν της γενικής αγανάκτησης και διαμαρτυρίας που κυριαρχεί στη χώρα.
Όντως, στη Κεφαλονιά όπου στήνεται κάλπη και μετέχει είτε μέλος τους ΣΥΡΙΖΑ και όποιος φλερτάρει πολιτικά με αυτόν, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά για όσους ευελπιστούσαν ότι θα υπήρχε συνέχεια στην εκλογή της Θεοπεφτάτου.
Ειδικότερα, στο μεν ΤΕΕ ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Βασιλάτος συνετρίβη εκλογικά, ενώ και στο Δικηγορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας ο Θανάσης Αυγερινός που ακουγόταν έντονα για υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πήγε καθόλου καλά και η επίδοση του δεν ήταν η αναμενόμενη.
Κατόπιν αυτών προβληματισμένος φαίνεται ο Θόδωρος Γαλιατσάτος που πλέον εστιάζει τη προσοχή του στη μάχη της περιφέρειας καθώς για το δήμο μάλλον τα πράγματα είναι θολά.
Αύριο ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

galiatsatos

Πηγή: e-kefalonia – newsroom

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer