Δυστυχώς για μία ακόμη φορά το "διαδίκτυο της συγνώμης" τείνει να επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται ότι έχει τόση σχέση με την δημοσιογραφία όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο!
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει…
Κοινωνία
15/02/2016 | 12:47

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά το “διαδίκτυο της συγνώμης” τείνει να επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται ότι έχει τόση σχέση με την δημοσιογραφία όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο! Και αυτό διότι σε πρόσφατο κατασκεύασμα για τα έσοδα του Δήμου από την Μελισσάνη με την Δρογκαράτη, μάλλον έχει “χαθεί στην μετάφραση”

Και αυτό διότι:

Ο προϋπολογισμός του Δήμου συντάσσεται από τις υπηρεσίες του Δήμου βάση της ΚΥΑ που κάθε χρόνο εκδίδεται από το Υπ. Εσωτερικών και δημοσιεύεται σε ΦΕΚ.
Η ΚΥΑ ορίζει επακριβώς την τεχνική υπολογισμού των εσόδων κάθε ομάδας ανάλογα το χρονικό διάστημα που συντάσσεται ο προϋπολογισμός (Ιούλιος 2015)
Μέχρι λοιπόν, την Παρασκευή 12/02/2016 ήταν σωστοί με τα νούμερα που γράφουν, δεν γνωρίζουν όμως ότι αυτά βασίζονται στα απολογιστικά στοιχεία περιόδου Ιούλιος 2014.
Την Παρασκευή 112/002/2016 στην οικονομική επιτροπή ψηφίστηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2016, όπως προβλέπεται από την ΚΥΑ (μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2016 ΚΥΑ 2945 31/07/2015). Εκεί τα στοιχεία είναι άλλα. Δεν θα σας πούμε όμως ποια είναι, να τα ψάξετε, διότι μόνο έτσι θα τα μάθετε και θα μείνουν στο κεφάλι σας τα σωστά.
Έχουμε καταλάβει το τελευταίο διάστημα ότι εκεί στο “διαδίκτυο της συγνώμης” δεν γνωρίζουν από δημοσιογραφία…

Δεν γνωρίζουν από ηλεκτρολογικά…

Βλέπουμε ότι “δεν σκαμπάζουν” ούτε από Οικονομικά…

Τόσο ο Δήμος όσο και εμείς τους έχουμε επισημάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν πως αν θέλουν να ενημερώνονται για οποιοδήποτε στοιχείο οικονομικής φύσης, μπορούν να απευθύνονται στην καθύλην αρμόδια οικονομική υπηρεσία του Δήμου. Το ίδιο τους προτρέπουμε να κάνουν και τώρα.

Ποτέ δεν είναι αργά…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer