Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο και την αγάπη τους για τον χορό και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, στην κατάμεστη πλατεία της Σάμης
Όμορφη χορευτική εκδήλωση στη Σάμη από τον «Αιγιαλό»
Πολιτισμός
10/07/2016 | 16:54

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση από τα εφηβικά και παιδικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης «Ο Αιγιαλός», παρακολουθήσαμε το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της  πόλης.

Υπό την καθοδήγηση της Δασκάλας τους Ιωάννας Βαλλάτου, με χορούς από την ηπειρωτική, νησιωτική Ελλάδα, την Μικρά Ασία και την Κεφαλονιά, τα παιδιά, ξεδίπλωσαν το ταλέντο και την αγάπη τους για τον χορό και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, στην κατάμεστη πλατεία της Σάμης.

Στην εκδήλωση, από την Πολιτική Ηγεσία του Νομού μας, είδαμε τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα.

Αξίζουν πολλά μπράβο, σε όσους συνέβαλαν στην χθεσινοβραδινή έξοχη παράσταση! στα παιδιά, στην δασκάλα τους, στον Σύλλογο και φυσικά στους γονείς των παιδιών!

Κλείνοντας να σημειώσουμε, πως η διοργάνωση της χτεσινής παράστασης, ήταν του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης ο “Αιγιαλός”. Τα Ηχητικά της παράστασης, ήταν προσφορά της ΚΕΔΗΚΕ και του Τ.Σ. Σάμης.

aigialos (1) aigialos (2) aigialos (3)

Πηγή: vlahatasamis.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer