Η Ριζοσπαστική Συσπείρωση Πολιτών Ιθάκης καλεί τους κατοίκους σε γενικό ξεσηκωμό της Δευτέρα στο Βαθύ.
Όλοι στην Κινητοποίηση της Δευτέρας για τα ακτοπλοϊκά στο Θιάκι
Πολιτική
08/11/2013 | 11:01

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης κατά την συνεδρίαση αυτού της Τρίτης 5-11-2013 αποφάσισε ομόφωνα να κλείσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Ιθάκης και όλα τα καταστήματα του νησιού την ΔΕΥΤΕΡΑ 11-11-2013 για να διαμαρτυρηθούμε στην απομόνωση που μας καταδίκασε ο Υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, αποδεχόμενος τις τροποποιήσεις του ακτοπλοικού δρομολογίου από Ιθάκη προς Σάμη και Πάτρα και την αντικατάστασή του με αυτό προς Πόρο και Κυλλήνη και μάλιστα 3 φορές την εβδομάδα, μέχρι την δρομολόγηση του πλοίου ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ.
Ως Ριζοσπαστική Συσπείρωση Πολιτών καταθέσαμε εγγράφως οκτώ (8) προτάσεις για την άμεση αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος και καλέσαμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να τις υιοθετήσουν, πράγμα που έγινε στο μεγαλύτερο μέρος αυτών.
Ενάντια σε οποιεσδήποτε διασπαστικές θέσεις ακούστηκαν κατά την συνεδρίαση αυτή αλλά και σε όσες ακολούθησαν, πιστεύουμε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για την συγκρότηση ενός ενιαίου πανιθακησιακού, πολιτικού και πραγματικά λαικού μετώπου που θα παλέψει ανοιχτά, δημοκρατικά και ΜΑΖΙ με όλους τους πολίτες για την κατάργηση όλων των πράξεων που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ και που αν αφήσουμε να συνεχισθούν, θα μας εξοντώσουν στην κυριολεξία.
Για αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους Θιακούς και τις Θιακές να πάρουν μέρος ενεργά στην κινητοποίηση της Δευτέρας 11-11-2013 για θαλάσσιες συγκοινωνίες δημόσιες, φτηνές και αξιόπιστες, που θα ανήκουν εκεί που πραγματικά ανήκουν, δηλαδή στους πολίτες και όχι στους εφοπλιστές.

taflampas-alejandros2
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer