Το έργο αποκατάστασης της γέφυρας, είναι έργο της Περιφέρειας και έχει δημοπρατηθεί, υπάρχει ανάδοχος και χθες μάλιστα υπογράφηκε η σύμβαση με την Περιφέρεια και στο άμεσο μέλλον θα είναι το έργο έτοιμο.
Όλη η αλήθεια για την γέφυρα στον Καραβομυλο
Κοινωνία
22/03/2016 | 13:41

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για την γέφυρα στον Καραβόμυλο και τον Δήμο, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και εκπορεύονται από “ειδικούς” που διακρίνονται για την ασχετοσύνη τους θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Η συγκεκριμένη γέφυρα που εικονίζεται στις επίμαχες φωτο, ούτε από σανίδια είναι φτιαγμένη, ούτε από τάβλες, ούτε από μπετόταβλες, όπως διατείνονται οι άσχετοι “ειδικοί”. Είναι μία γέφυρα στρατιωτικού τύπου (μεταλλική) με τα προστατευτικά της, πλάτους 2,5 μέτρα περίπου, από την οποία δύναται να διέρχονται ακόμη και ι.χ επιβατικά αυτοκίνητα.
Το έργο αποκατάστασης της γέφυρας, είναι έργο της Περιφέρειας και όχι του Δήμου, έχει δημοπρατηθεί, υπάρχει ανάδοχος και χθες μάλιστα υπογράφηκε η σύμβαση με την Περιφέρεια και στο άμεσο μέλλον θα είναι το έργο έτοιμο.
Σε ότι αφορά στην ταμπέλα, αυτή τοποθετήθηκε από αγνώστους στην μορφή που είναι και όχι από το Δήμο και θα απομακρυνθεί.

gefura_karavomulos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer