Ο ίδιος μίλησε για τη μάχη που δίνει μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία
Όλα όσα είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του!
Life
08/11/2013 | 18:36

Έναν σκληρό αγώνα εναντίον της κατάθλιψης συνεχίζει να δίνει ο Λάμπης Λιβιεράτος, μετά και από την τελευταία του απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του….

Ο ίδιος μίλησε για τη μάχη που δίνει μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία, όπου πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τον παρακολουθούν οι γιατροί του.

«Μαθαίνω γι’ αυτά που γράφονται όλο αυτό το διάστημα και γελώ. Δε νοσηλεύομαι συνέχεια, απλώς έρχομαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να κάνω τη θεραπεία μου με τους γιατρούς μου. Όποιος θεωρεί ότι η κατάθλιψη είναι εύκολη ιστορία είναι πολύ γελασμένος. Γι’ αυτό και θα ήθελα λίγο σεβασμό. Είναι τεράστιος ο αγώνας που κάνουμε όσοι υποφέρουμε από κατάθλιψη για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας», είπε ο Λάμπης.

Μάλιστα αυτό που του δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει να αγωνίζεται είναι οι δυο του κόρες, η Νεφέλη και η Δανάη.

«Τα παιδιά μου είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου και η μοναδική μου αγωνία. Τα βλέπω μέσα στην εβδομάδα συχνά και προσπαθώ να τους εξηγώ τα πάντα για να μην μαθαίνουν ότι θέλουν τα περιοδικά. Οι κόρες μου είναι πηγής ζωής και ευλογία για μένα. Ζω μόνο για τα παιδιά μου και προσπαθώ να συμμετέχω σε κάθε τους δραστηριότητα. Όλα αυτά που έζησα δεν θέλω να τα περάσει κανένας πατέρας. Και το λέω αυτό γιατί, πραγματικά, έχω τεράστια αγωνία για το τι θα βγαίνει προς τα έξω και το τι μπορεί να επιφέρει όλο αυτό το φορτίο δημοσιότητας στην ψυχολογία των κοριτσιών μου», είπε.

Πάντως παρά τις δυσκολίες, ο Λάμπης Λιβιεράτος βρίσκει τη δύναμη για να συνεχίσει και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Ήδη μαζί με τον πολύ καλό του φίλο Τζόνι Θεοδωρίδη δημιουργούν κάτι καινούργιο στο Χαλάνδρι, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα cd με τραγούδια του.

libieratos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer