Η επιλογή των ανταποκριτών που τέθηκαν σε ψηφοφορία, έγινε με βάση την ενεργή παρουσία τους στη καρδιά διεθνών εξελίξεων και εμπόλεμων ζωνών για το έτος 2013.
Ψηφίζουμε για τον καλύτερο διεθνή ανταποκριτή!
Κοινωνία
07/06/2014 | 17:35

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχει θεσπίσει τη χορήγηση Βραβείων ΠΕΔιΣ για να επιβραβεύσει τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
Στο πλαίσιο των βραβείων αυτών, έχει ανοίξει μια ηλεκτρονική ψηφοφορία όπου μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί. Μια από τις κατηγορίες των βραβείων είναι και του Ελληνα διεθνούς ανταποκριτή, κατηγορία στην οποία συμμετέχουν οι: Γιάννης Μπεχράκης, Πάνος Χαρίτος, Αριάνα Φερεντίνου, Μαρία Ζαχαράκη και Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
Η επιλογή των ανταποκριτών που τέθηκαν σε ψηφοφορία, έγινε με βάση την ενεργή παρουσία τους στη καρδιά διεθνών εξελίξεων και εμπόλεμων ζωνών για το έτος 2013
Τέλος, αποφασίστηκε η βράβευση κάθε χρόνο μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) για την προσφορά και στήριξη ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας.
Για πληροφορίες σχετικά με τους υποψηφίους δείτε εδώ:
http://pedis.uop.gr/awards/?p=27
Για την ψηφοφορία πατήστε εδώ:
http://pedis.uop.gr/awards/?p=63

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer