Η μαχητικότητα, το πείσμα του και το παρουσιαστικό του πείθει αναμφίβολα ως ικανότατος πολιτικός άνδρας που θα διεκδικήσει στο χώρο της Βουλής τα συμφέροντα του Κεφαλονίτικου λαού και όχι μόνο
Ψήφο στον Χαράλαμπο Λυκούδη
Κοινωνία
23/01/2015 | 16:19

Της Ξένιας Γρηγοράτου-Ραζή

ksenia

“Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζεται”.. Μένανδρος.

Σ΄αυτές τις τόσο σημαντικές και ιστορικές στιγμές για την πατρίδα μας, αλλά και για την Κεφαλονιά μας, τώρα που αντιπαλεύουν οι δυνάμεις της συντήρησης με τις δυνάμεις του κινδύνου και της ανευθυνότητας, ένοιωσα την ανάγκη να εκφράσω  τις προσωπικές μου πεποιθήσεις, για να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου στην προσπάθεια κατανόησης και επιλογής, ώστε να νικήσει πραγματικά η σωστή, η δίκαιη άποψη και να εκλεγεί ο καλύτερος όλων των υποψηφίων. Ο πιο άξιος, ο πιο ικανός, κρινόμενος αμερόληπτα από τις πραγματικές ικανότητες που διαθέτει, από την ποιότητα της προσωπικότητάς του και από την προσωπική του πορεία.

Γνωρίζω τον Μπάμπη το Λυκούδη προσωπικά. Έμπειρος νομικός, άνθρωπος ολοκληρωμένος, αποφασιστικός, υπεύθυνος, δυναμικός διαχειριστής καταστάσεων και λόγου. Κοινωνικός με ισχυρές εν δυνάμει γνωριμίες. Όλα τα ως άνω, αλλά και η μαχητικότητα, το πείσμα του και το παρουσιαστικό του πείθει αναμφίβολα ως ικανότατος πολιτικός άνδρας που θα διεκδικήσει στο χώρο της Βουλής τα συμφέροντα του Κεφαλονίτικου λαού και όχι μόνο.

Τελειώνοντας απευθύνω σε όλους την ευχή για αποφασιστική και υπεύθυνη ψήφο για το παρόν, το μέλλον και την ασφάλεια του λαού και του έθνους μας.

Με ελπιδοφόρους χαιρετισμούς

Ξένια Γρηγοράτου-Ραζή

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer