Ευχαριστούμε όσους ήταν κοντά μας στην προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις του τόπου μας!
Χόρεψαν, ήπιαν, έφαγαν και μπουρμπουρέλια στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων Πειραιά
Κοινωνία
25/11/2015 | 12:37

Με πολύ χορό, κέφι, άφθονο κρασί και φυσικά μπουρμπουρέλια γιόρτασε η Αδελφότητα το παραδοσιακό έθιμο των απανταχού Κεφαλλήνων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πολλοί συμπατριώτες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ήρθαν την Κυριακή 22.11 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αδελφότητας να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας μαγείρεψαν τα παραδοσιακά μπουρμπουρέλια καθώς και πολλά άλλα φαγητά και γλυκά! Ο Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας μας χορήγησε άφθονο κεφαλονίτικο κρασί να συνοδεύσουμε τα φαγητά μας, ενώ από το παραδοσιακό τραπέζι μας δεν έλειπε η παραδοσιακή κεφαλονίτικη φέτα, χορηγία του της επιχείρησης τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων “Τζωρτζάτος Σπυράγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε.”. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε για την εκλεκτή ποιότητα των προϊόντων τους. Είναι πάντα πρώτα στις προτιμήσεις των Κεφαλονιτών της διασποράς.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο συμπατριώτης μας Βαγγέλης Ασκητής. Έντονη ήταν η παρουσία του τμήματος Νεολαίας της Αδελφότητας που με τις χορευτικές τους ικανότητες κράτησαν αμείωτο το κέφι της εκδήλωσης. Την εκδήλωσή μας τίμησαν και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φαρσινών, κ. Κώστας Βουτσινάς, του Συλλόγου Δαμουλιανάδων κ. Γεράσιμος Ζαφειράτος, του Συλλόγου Κομιτάτων, κ. Γεράσιμος Θεοχαράτος και π. Πρόεδρος κ. Νώντας Φαραντάτος. Ιδιαίτερα πολύτιμη για την εκδήλωση ήταν η βοήθεια των μελών του χορευτικού μας, Παναγιώτας Τσετσέκου και Ελευθερίας Χρονοπούλου, που με χαμόγελο και προθυμία βοήθησαν στην προετοιμασία και το σερβίρισμα των καλεσμένων μας.

Σημαντική ήταν η στήριξη εκ μέρους συμπατριωτών μας επιχειρηματιών και επιχειρηματιών του Πειραιά που μας προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά μας. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία KEFALONIAN LINES, που μας προσέφεραν 3 ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δύο άτομα για την Κεφαλονιά μετ’ επιστροφής και όχημα, δωροεπιταγές για αγορά οπτικών ειδών από το κατάστημα οπτικών ΟΠΤΙΚΑ Vedo Optics Βαγ. Μαρκουλάτος, γεύματα από το ψητοπωλείο ΚΥΜΑ και το Σουβλάκι 117, δωροεπιταγές από τα ανθοπωλεία Ηρ. Βαλλιανάτου και Κων. Κόζη, ρούχα από τα καταστήματα MAKENSO, Nodus & KIDS SOFT, σκεύη κουζίνας από την TUPPERWARE, προϊόντα από το Φαρμακείο KAT VOUREFAKI &CO καθώς και από τα Φυτικά προϊόντα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, ευχαριστούμε το Κοσμητατοπωλείο Τάκης, το κατάστημα STYLE, το Βιβλιοπωλείο lolipop και το κατάστημα ΣΑΒΒΑΣ Design για τα υπέροχα δώρα που μας διέθεσαν.

Ευχαριστούμε όσους ήταν κοντά μας στην προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις του τόπου μας! Περάσαμε όλοι πολύ όμορφα! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες εκδηλώσεις της Αδελφότητας!

bourbourelia_1 bourbourelia_3 bourbourelia_4 bourbourelia_5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer