Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά και την ήττα από τον Εθνικό
Χωρίς νίκη στον α’ γύρο ο ΝΟΑ
Αθλητισμός
19/01/2014 | 11:53

Χωρίς νίκη παρέμεινε ο ΝΟΑ, με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου της Α1 ανδρών του πόλο, αφού γνώρισε την ήττα και από τον Εθνικό, εκτός έδρας με 13-12, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς.

Ο Εθνικός είχε από το ξεκίνημα του ματς το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους, κερδίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στο 2:15 πριν από τη λήξη, ο Σαλαχάς αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση επειδή γρονθοκόπησε τον Καστανάκη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην ομάδα μας να μειώσει, όχι όμως και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-4, 3-2, 3-5

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Τσολακίδης, Κουτσιαλής Χρ. 3, Χατζηκυριακάκης 2, Σαλάχας 1, Βουλγαράκης 3, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 2, Βιτέλας 2, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Ρεβέλας, Βουνισέας.

Αργοστόλι (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Κωνσταντόπουλος, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π. 2, Δανούρδης 1, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Σφαντός, Μπουρνάζος 2, Καστανάκης 2, Μπελέρης 2, Λέντζος, Φανός.
noa

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer