Με μια ευχάριστη έκπληξη πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»
Χρόνια πολλά, Άγγελε!
Κοινωνία
04/11/2014 | 16:34

Με μια ευχάριστη έκπληξη πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» με αφορμή τα γενέθλια του Προέδρου κ. Άγγελου Κωνσταντάκη τον οποίο περίμενε μια όμορφη και εντυπωσιακή τούρτα από τον αντιπρόεδρο κ. Κατσιβέλη.

Μετά από τις ευχές όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Αρχικά συζήτησαν για τη τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 ώστε η επιχείρηση να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα.

Στη συνέχεια ιδιαίτερη σημασία έδωσε  το διοικητικό συμβούλιο στο θέμα σχετικά με την εξέταση του αιτήματος του συλλόγου ΑΜΕΑ «Η Ελπίδα», η οποία αίτηση απαιτεί να υπάρξει κάποια συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ προκειμένου η επιχείρηση να διαθέσει κάποιους συνεργάτες ώστε να απασχολούν τα ΑΜΕΑ στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ. Ο Πρόεδρος και όλα τα  μέλη συμφώνησαν στο ότι πρέπει να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες που έχουν με τα ήδη υπάρχοντα άτομα που βρίσκονται στην εκπαίδευση ώστε να απασχολούν τα ΑΜΕΑ στους συλλόγους που βρίσκονται στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι αφού πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι.

Επιπλέον όρισαν και συγκρότησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στις επιτροπές παραλαβής υπηρεσιών εργασιών και μεταφορών καθώς και την επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης έγινε αναφορά και στις ημέρες των γιορτών όπου η ΚΕΔΗΚΕ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως μας είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος κ. Κωνσταντάκης  εδώ και λίγο καιρό θα γίνει πραγματικότητα η δημιουργία ενός μικρού χωριού στη κεντρική πλατεία του Αργοστολίου κάτι το οποίο είναι πρωτοποριακό και δεν έχει ξανασυμβεί σε ολόκληρη τη Κεφαλονιά  και  πρόκειται να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Η κ. Κεκάτου τόνισε πως πρέπει να συνεργαστούν όλοι οι ιδιώτες για τη σωστή λειτουργία και την έκθεση τοπικών προϊόντων.

kwnstantakhs (1) kwnstantakhs (3) kwnstantakhs (4) kwnstantakhs (5)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer