Να την χαίρεστε πατριώτες όσοι την ψηφίσατε... και όσοι σκέφτεστε να παραδώσετε σε τέτοιου είδους ανθρωποειδή την εξουσία (!!!!!!!).
Χρυσή Αυγή: «Η πολιτικώς ανύπαρκτη βουλευτής τιμά τους συμμορίτες σφαγείς»
Πολιτική
17/06/2014 | 20:11

Η ανύπαρκτη εντός κι εκτός κυνοβουλίου “κυρία” Θεοπεφτάτου, μπορεί να μην τιμά με την κυνοβολευτική της παρουσία την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες, όμως δεν ξεχνά στην πρώτη ευκαιρία που της δίνεται να δίνει τα κουμουνιστικά της διαπιστευτήρια στο αριστεροκρατούμενο καθεστώς, χάρις στο οποίο υπάρχει και χωρίς το οποίο είναι απλώς ένα απόλυτο τίποτα.
Είναι τόσο τραγικά τιποτένια, που μιλάει για “…αυτούς που στερούν την ελευθερία λόγου…” όταν μόλις χθες το καθεστώς το οποίο υπηρετεί στέρησε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, το δικαίωμα να ομιλεί (!!!), που μιλάει για “…αυτούς που θα στήσουν κρεμάλες…” όταν η ίδια συμμετείχε στην επίθεση εναντίον των γραφείων μας στην Πλατεία Καμπάνας κατά την οποία τα “συντρόφια” της απειλούσαν τους “φασίστες – κουφάλες” με κρεμάλες, που μιλάει για “…αυτούς που μαχαιρώνουν μετανάστες…” όταν μόλις χθες πακιστανός κατακρεουργούσε με μπαλτά συμπατριώτες μας στα καλά καθούμενα και όταν το καθεστώς το οποίο υπηρετεί έχει οδηγήσει 7000 Έλληνες κι Ελληνίδες στην αυτοκτονία και η ίδια δεν βγάζει άχνα, που υπερασπίζεται τους “…κλέφτες πολιτικούς…” προφανώς γιατί γνωρίζει ότι θα έρθει και η σειρά της!
Να την χαίρεστε πατριώτες όσοι την ψηφίσατε… και όσοι σκέφτεστε να παραδώσετε σε τέτοιου είδους ανθρωποειδή την εξουσία (!!!!!!!).

Ιδού η ανακοίνωση της Θεοπεφτάτου:
Η Αγία Θέκλη, όπως και όλα τα χωριά της Παλικής, είχαν ιδιαίτερη σημασία για τον κατακτητή, όχι μόνο για τη γεωγραφική τους θέση, αλλά και για το παραδοσιακά δημοκρατικό φρόνημα των κατοίκων της. Σήμερα δεν τιμούμε απλώς αγαπημένους ανθρώπους, τιμούμε τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που οι φασίστες κρέμασαν σ’ αυτή την πλατεία. Τιμούμε όλους τους αντάρτες του ΕΛΑΣ και τα μέλη του ΕΑΜ που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, παλεύοντας ν’ απελευθερωθεί αυτός ο τόπος και να κυβερνηθεί από το λαό. Ως ανταπόδοση, η μετέπειτα ελεύθερη πατρίδα, γι’ αυτούς που επέζησαν και τις οικογένειές τους, επεφύλαξε φυλακές και εξορίες. Αυτή η εκδήλωση δεν απευθύνεται μόνο στους αριστερούς, αλλά σκοπός της είναι να μην ξεχάσουμε την ιστορία μας. Την ιστορία που έχουν γράψει οι ίδιοι οι καθημερινοί άνθρωποι. Ακόμη να μην ξεχάσουμε τα εγκλήματα των φασιστών – συνεργατών των κατακτητών.
Εβδομήντα (70) χρόνια μετά και εν μέσω της βαθιάς οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας, ο φασισμός είναι ξανά επίκαιρος. Αυτοί που υπόσχονται να δέρνουν τους «κλέφτες πολιτικούς», αυτοί που σήμερα μαχαιρώνουν μετανάστες, αυτοί που στερούν την ελευθερία του λόγου, αύριο θα στήσουν κρεμάλες στις πλατείες για τους λαϊκούς αγωνιστές.
Αργά και σταθερά αποδομούνται οι δημοκρατικές διεκδικήσεις, που είχαν κατακτηθεί με αίμα και αγώνες τον τελευταίο αιώνα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση ήταν εδώ κι ένα χρόνο το “κλείσιμο” της ΕΡΤ και πρόσφατα το “κλείσιμο” της Βουλής, γιατί φαίνεται να ενοχλεί η λειτουργία της. Ακόμη, καθίσταται επιτακτική η υποχρέωσή μας της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Και αυτό όχι σαν συμψηφισμό με το χρέος, αλλά σαν εθνικό και πατριωτικό καθήκον στη μνήμη αυτών των νεκρών.
Τιμή και δόξα στους αγωνιστές. Ποτέ ξανά φασισμός.
Ληξούρι, 15-6-2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Θαυμάστε την σε απόδωση τιμών στο μνημείο της ιταλικής μεραρχίας Aqui (προφανώς οι κατακτητές των Ελλήνων είναι “καλοί φασίστες”… λογικό αν σκεφτείς ότι και τα κουμούνια είναι εχθροί των Ελλήνων και συνεργάτες των ναζί μέχρι το ’43 για να μην ξεχνιόμαστε…)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer