Συνεχίζεται η διαμάχη της Χρυσής Αυγής με την ΕΛΜΕΚΙ μετά την επέτειο του Θανάτου Φύσσα σε σχολεία του νομού.
Χρυσή Αυγή: Ας μας πει η ΕΛΜΕΚΙ ποιος «…συνεργάζεται με το υπουργείο»
Πολιτική
14/11/2014 | 10:39

Στο δελτίο τύπου της 19ης Σεπτεμβρίου, με το οποίο καταγγέλαμε τα «μαρξιστικά όργια» στα σχολεία της Κεφαλονιάς με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Φύσσα, κλείναμε το κείμενο με το εξής υστερόγραφο: «Να ρωτήσουμε τους υπεύθυνους του Υπουργείου Παιδείας αν έδωσαν στα σχολεία εντολή για τις παραπάνω εκδηλώσεις ή να τους ρωτήσουμε τι ποινή θα επιβάλουν στους καθηγητές που πήραν τέτοια πρωτοβουλία εφόσον δεν είχαν τέτοιες οδηγίες από την προϊστάμενη αρχή, θεωρούμε ότι δεν θα λάβουμε καμία απάντηση».
Η απάντηση που έδωσε το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων και ο υφυπουργός Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος από τα έδρανα της Βουλής, στην ερώτηση που υπέβαλε η συναγωνίστρια βουλευτής κυρία Ζαρούλια για το σχετικό θέμα, ήρθε να μας επιβεβαιώσει πλήρως και να αποδείξει ότι οι εβραιομπολσεβίκοι δεν κάνουν ότι θέλουν μόνο στα σχολεία αλλά και στο σύνολο της κρατικής μηχανής.
Ας βγει τώρα ο σταλινικός πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ, να μας πει ποιος «…συνεργάζεται με το υπουργείο» και ποιος «…είναι δεκανίκι του καθεστώτος».
Θα λέγαμε ότι λυπόμαστε για την τύχη των Ελληνοπαίδων αν δεν ήμασταν πεπεισμένοι ότι είναι αυτή η γενιά που θα δώσει τον νέο Εθνικό Αγώνα.. και θα τον κερδίσει!
Έξω οι ανθέλληνες μαρξιστές από τα Ελληνικά Σχολεία.
Εμπρός Ελληνική Νεολαία για μια νέα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer