Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξεφάντωσαν οι νέοι της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραιά, στο Χριστουγεννιάτικο karaoke party
Χριστουγεννιάτικο karaoke party από τους νέους της Αδελφότητας
Life
29/12/2014 | 00:20

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ξεφάντωσαν οι νέοι της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραιά, στο Χριστουγεννιάτικο karaoke party που διοργανώθηκε από το τμήμα Νεολαίας στο γνωστό στέκι τους στον τέταρτο όροφο της οδού Λαμπράκη. Μετά την περσινή επιτυχημένη karaoke βραδιά, η προσέλευση στο party που τείνει να γίνει θεσμός πλέον, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

karaoke_party (9)
Με συντονιστή της άψογα οργανωμένης βραδιάς τον ταλαντούχο ατακαδόρο Ηλία Κοντό και υπό τον ήχο του DJ Βασίλη Κοντού, οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα μέλη της τριμελούς επιτροπής και ενεργά μέλη της Αδελφότητας, Μάκης Αγγελετάκης, Κατερίνα Στανίτσα και Βασίλης Ζαφειράτος, εξέλεξαν μεγάλο νικητή της βραδιάς τον Βαγγέλη Καραγρηγορίου ερμηνεύοντας την «Όμορφη Πόλη».

karaoke_party (2) karaoke_party (3) karaoke_party (4)

Ξεχώρισαν όμως με τις φωνές τους ο Γιάννης Φιλιππάτος που κέρδισε τη δεύτερη θέση, όπως και η Ελευθερία Χρονοπούλου που επέλεξε παραδοσιακές μελωδίες. Πριν το μεγάλο τελικό το κέφι άναψε για τα καλά, όταν το μικρόφωνο πήραν εκτός διαγωνισμού σε ένα μοναδικό ντουέτο ο Βασίλης Ζαφειράτος με τη Σοφία Τσαγγαράτου, η οποία όπως κάθε φορά φρόντισε και περιποιήθηκε όλους τους καλεσμένους.

karaoke_party (6)

Τις πονεμένες ψυχές ξεσήκωσε και η Κατερίνα Στανίτσα με την ερμηνεία της!
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα που ακούγονται τελευταία, οι νέοι δίνουν βροντερό παρών και υπόσχονται τη συνέχιση της πολυετούς και τόσο σημαντικής πολιτιστικής δράσης του ιστορικού αυτού συλλόγου. Με υπεύθυνο τον Μάκη Αγγελετάκη, το τμήμα Νεολαίας επαναδραστηριοποιηθήκε από τον Ιούνιο του 2012, και σήμερα πλέον οι νέοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης αποτελούν τον ενεργό πυρήνα της Αδελφότητας. Τόπος στα νιάτα λοιπόν και στις επερχόμενες εκλογές ΔΣ που δρομολογούνται την άνοιξη.

karaoke_party (5) karaoke_party (7) karaoke_party (8)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer