Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Γυναικών της Αδελφότητας, την Κυριακή 14-12 όπως συνηθίζεται, παραμονές Χριστουγέννων.Ο τέταρτος όροφος ασφυκτικά γεμάτος.
Χριστουγεννιάτικη συνάντηση από το τμήμα Γυναικών της Αδελφότητας Πειραιά
Πολιτισμός
15/12/2014 | 21:33

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Γυναικών της Αδελφότητας, την Κυριακή 14-12 όπως συνηθίζεται, παραμονές Χριστουγέννων.Ο τέταρτος όροφος ασφυκτικά γεμάτος. Πολλές γυναίκες, πολλοί φίλοι, καλή παρέα, μεζές, κρασάκι, αναψυχτικά, γλυκά και πολύ κέφι.Ο Στάθης με την παρέα του με κιθάρες μας κράτησε συντροφιά με καντάδες και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Το κέφι άναψε για τα καλά και ο χορός κράτησε μεχρι αργά το βράδυ! Στην παρέα μας είχαμε τη χαρά να παραβρίσκεται η συμπατριώτισσα μας, με καταγωγή απο την Πύλαρο, Δ. Σ. Πειραιά κ. Αναστασία Χαλικιά, η κ. Ευαγγελία Αθανασίου Δ. Σ. Πειραιά, η πρόεδρος των Πυλαρέων κ. Σταθούλα Μουστάκη, η πρόεδρος του Συλλόγου ¨ΔΟΛΊΧΙΟΝ” κ. Ειρήνη Βρεττού, εκπρόσωποι των Συλλόγων: Σαμικών, Φαρσινών, Δαμουλιανάδων, Κομιτάτων.
Η Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών κ. Έφη Αλεξάτου χαιρέτησε τους παρεβρισκόμενους και αναφέρθηκε στην κ. Αναστασία Χαλικιά που είχε και την ευγενή καλωσύνη να προσφέρει το εορταστικό δείπνο.
Η κ. Χαλικιά ανταπέδωσε ευχαριστίες στις Γυναίκες και ευχήθηκε σε όλους για τα Χριστούγεννα και το Νέο Ετος.
Παραβρέθηκαν απο το Συμβούλιο της Αδελφότητας ο κ. Νέστορας Παπαθεοδωράτος, η κ. Μαριολένη Νεοφύτου, η κ, Έφη Αλεξάτου και η γράφουσα.
Σταυρούλα Φλωράτου
Αν Γ.Γ.Αδελφότητας Κ. & Ι. Π.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer