Θα ακολουθήσουμε τον ορφανό "Μικρό Βαλτάζαρ" σε ένα παραμυθένιο ταξίδι τη νύχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων προκειμένου να συναντήσει τον Αϊ-Βασίλη
Χριστουγεννιάτικη “Να σου πω μια ιστορία;” στον “Ionian Galaxy”
Κοινωνία
15/12/2016 | 14:19

Tην KYΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, στις 11:00-12:00 μ.μ, στην -τελευταία μας για το 2016- εκπομπή για παιδιά ‘ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;’ θα ακολουθήσουμε τον ορφανό «Μικρό Βαλτάζαρ’ (Νίκος Ράμος, εκδ. Ιπτάμενο Κάστρο) σε ένα παραμυθένιο ταξίδι τη νύχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων προκειμένου να συναντήσει τον Αϊ-Βασίλη. Θα τα καταφέρει, άραγε, στο τέλος της διαδρομής να βρει το πιο ωραίο δώρο; Ακόμα, θα συνοδεύσουμε τον ΄Αγη και τη Λεμονή στην περιήγησή τους σε νοσοκομεία, στρατόπεδα φαντάρων και το ελληνικό κοινοβούλιο, σε σκηνές θεάτρων, σε γειτονιές με αδέσποτα και μολυσμένες θάλασσες για να αναλογιστούμε και να αποφασίσουμε μαζί τους «Τι θα έκανα αν ήμουν Αϊ-Βασίλης;» της εξαιρετικής συνθέτριας Τατιάνας Ζωγράφου (Εκδ.Καλέντης).
Με μεγάλη μας χαρά θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τους δύο αξιόλογους συγγραφείς για τα παιδιά, τα βιβλία, τη μουσική και την ουσία των Χριστουγέννων!
Τέλος, δύο μικροί φίλοι της εκπομπής θα λάβουν ΔΩΡΟ από τους εκδοτ. οίκους ‘Ιπτάμενο Κάστρο’ και ‘Καλέντης’ ένα αντίτυπο των παραπάνω βιβλίων, εάν τηλεφωνήσουν στο 26710-25361 στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής και μπορέσουν να τα παραλάβουν αυτοπροσώπως από τον ραδιοφ. σταθμό στο Αργοστόλι (κατόπιν συνεννόησης)!
ΜΟΝΟ στον κεφαλονίτικο σταθμό ΙΟΝΙΑΝ GALAXY 90,8!
ΓΙΑ 5Η ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: στο www.ioniangalaxy.gr, επιλέγοντας το πεδίο: ‘ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ’ ήστοhttp://www.onradio.gr/player.php?id=544 .
Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η θεατροπαιδαγωγός ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΙΟΣΑΤΟΥ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer