Η διανομή τροφίμων έφτασε και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του νησιού μας.
Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης
Κοινωνία
23/12/2016 | 12:31

Αγαπημένοι φίλοι και αρωγοί του Γ.Φ.Τ. της Ι.Μ. Κεφαλληνίας, σας ενημερώνουμε πως η δράση του Γ.Φ.Τ. είναι διαρκής και ολοένα αυξανόμενη.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανα δεκαήμερο σχεδόν- αν όχι εβδομαδιαία -λάβαιναν χώρα διανομές τροφίμων από 80-90 οικογένειες τη φορά.
Χθες 22-12-2016 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ”.
Η διανομή αυτή είναι ξεχωριστή καθώς διενεμήθησαν 860 κιλά χοιρινού κρέατος αρίστης ποιότητος , το οποίο αγόρασε η Μητρόπολη μας κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα-είχε γίνει ανακοίνωση ξεχωριστή γι’ αυτό-και στον οποίο κατοχυρώθηκε το Κρεοπωλείο “Κουλουμπής”. Μαζί με το κρέας οι δικαιούχοι έλαβαν και τρόφιμα (λάδι-γάλα-ζάχαρη και αλεύρι) επίσης αγορασμένα από την Ιερά Μητρόπολη.
Πάνω από 220 οικογένειες έλαβαν τα πλούσια δέματα της αγάπης σας καθώς όλα τα τρόφιμα αγοράσθηκαν με χρήματα από το κεράκι της πίστης σας και της ευλάβειάς σας, τα οποία διετέθησαν χάρη στην πρωτοβουλία , την μέριμνα, την αγάπη και τον άριστο συντονισμό του Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου για το ποίμνιό του, ώστε να στρωθεί το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε κάθε οικογένεια με αγάπη.
Η διανομή τροφίμων έφτασε και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του νησιού μας,Παλική-Σάμη-Πυργί-Έρισσος-Πρόνοι-Ελειός-Σκάλα-Λειβαθός-Αργοστόλι-Ομαλά , χάρη στην συντονισμένη προσπάθεια των Ιερέων που ανέλαβαν την αποστολή των δεμάτων για όσους δεν μπορούσαν να τα παραλάβουν οι ίδιοι.
Να τονιστει πως οι δικαιούχοι του Γ.Φ.Τ. προέρχονται από τις ειδικά διαμορφωμένες λίστες της Ιεράς Μητροπόλεως κατόπιν κατάθεσης δικαιολογητικών. Προσεχώς θα γίνει ειδική ανακοίνωση για κατάθεση νέων δικαιολογητικών.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας παρακαλούμε να συνεχίσετε την στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας έμπρακτα στο έργο του Γ.Φ.Τ. της Ι.Μ. Κεφαλληνίας.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς Ευλογημένο το Άγιο Δωδεκαήμερο και η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει Ειρήνη και Αγάπη στις καρδιές όλων και σε όλο τον κόσμο!
Χρόνια Πολλά
εκ του Γ.Φ.Τ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer