Απευθύνω προς όλους τους Κεφαλονίτες «όπου γης», αλλά και τους Φίλους και Συγγενείς τους, τις πιο εγκάρδιες ευχές για ατομική και οικογενειακή προκοπή και ευτυχία.
Χριστουγεννιάτικες Ευχές Δημάρχου Κεφαλονιάς
Πολιτική
25/12/2014 | 13:41

Είναι βέβαιο ότι πάντα οι Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, μέσα από τις άπειρες ευχές που ανταλλάσσουμε όλοι μας, σε όποιο σημείο της Γης και αν βρισκόμαστε, δημιουργούν τη μαγική ατμόσφαιρα της Αγάπης, Αλληλεγγύης και φροντίδας του ενός για τον άλλον.

Μέσα στο πνεύμα της Γέννησης του Χριστού χτυπά η καρδιά του ανθρωπισμού, της ευαισθησίας και του ενδιαφέροντος για κάθε άνθρωπο, μικρό ή μεγάλο, πλούσιο ή φτωχό.

Η Πρωτοχρονιά πάλι, εθιμικά είναι το χρονικό σημείο του προσωπικού, κοινωνικού, οικογενειακού και επαγγελματικού απολογισμού και ταυτόχρονα η «νέα αρχή», όπου μέσα από την αυτογνωσία σχεδιάζουμε πάντοτε το επόμενο βήμα προόδου, όπως την αισθάνεται ο καθένας από εμάς, για την επόμενη χρονιά.

Η Κεφαλονιά μας υποδέχθηκε τη χρονιά που  αποχαιρετάμε με την επώδυνη σφραγίδα των δίδυμων σεισμών του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, τα ίχνη των οποίων ακόμα υπάρχουν στην ψυχή μας.

Οι υλικές ζημιές, όσο μεγάλες και αν ήταν, δεν επηρέασαν την ηθική μας δύναμη, η οποία μη υπαρχόντων θυμάτων και τραυματισμών,

γιγαντώθηκε, με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή επούλωση όλων των ηθικών και υλικών ζημιών στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Τώρα, με αισιοδοξία, πίστη, ελπίδα και προγραμματισμό θεμελιώνουμε τους αναπτυξιακούς στόχους μας για το 2015, με φωτεινό ορίζοντα την εγκάρδια Ευχή για επίτευξη όλων των επιθυμιών των μόνιμων ή μη κατοίκων του Νησιού και των απόδημων συμπατριωτών μας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Το Δημαρχιακό Μέγαρο, που αποτελεί το συμβολικό Σπίτι Φιλοξενίας για κάθε Κεφαλονίτη και ταυτόχρονα Μέγαρο Υποδοχής για κάθε επισκέπτη , ομογενή ή αλλοδαπό , στολισμένο εορταστικά, εκφράζει το «πνεύμα των Ημερών», που επιθυμεί και εύχεται υγεία και πρόοδο σε όλους.

Προσωπικά ως Δήμαρχος, σε συνεργασία με όλους τους εκλεγμένους ή μη Συνεργάτες μου, αλλά και με όλο το επιστημονικό, διοικητικό, τεχνικό και λοιπό προσωπικό όλων των ξεχωριστών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, όλων των βαθμίδων , θα χαιρόμαστε να υλοποιούμε καθημερινώς, πρόθυμα και ευγενικά τη μία και μοναδική αποστολή που μας ανέθεσε ο Κεφαλονίτικος λαός : «να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία» !

Μαζί με το πανανθρώπινο Ιερό Μήνυμα των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2015 για Υγεία και Ελπίδα, απευθύνω μαζί με τους Συνεργάτες μου προς όλους τους Κεφαλονίτες «όπου γης», αλλά και τους Φίλους και Συγγενείς τους, τις πιο εγκάρδιες ευχές για
ατομική και οικογενειακή προκοπή και ευτυχία.

Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer