Καλές Γιορτές στους μικρούς και μεγάλους φίλους της Βιβλιοθήκης μας
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη
Πολιτισμός
15/12/2016 | 18:06

Ι.  Η συγγραφέας παιδικού βιβλίου Ελένη Σβορώνου σε Ληξούρι – Αγία Θέκλη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της συγγραφέα παιδικού βιβλίου κ. Ελένης Σβορώνου, η οποία μετά από πρόσκλησή μας ήρθε στο Ληξούρι: επισκέφθηκε και πραγματοποίησε εργαστήρια στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Ληξουρίου και Αγίας Θέκλης τη Δευτέρα και Τρίτη, 12 και 13 αντίστοιχα του Δεκεμβρίου 2016, ενώ εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που είχε με τους γονείς το απόγευμα της Τρίτης στην προκατασκευασμένη αίθουσα της Βιβλιοθήκης μας για το παιδικό βιβλίο και τη φιλαναγνωσία.

ΙΙ.  Καλλιτεχνικό Εργαστήρι

Για τις 19 και 20 Δεκεμβρίου (τα απογεύματα) προγραμματίζεται η λειτουργία διήμερου «Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου»  με την καθοδήγηση του Γεράσιμου Σωτ. Γαλανού στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης με μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

ΙΙΙ.  Γιορτές μ’ ένα βιβλίο

Έρχονται οι διακοπές για τους μαθητές των Σχολείων μας, έρχονται οι Γιορτές για μικρούς και μεγάλους. Θα τις χαρούμε καλύτερα και πιο δημιουργικά διαβάζοντας ενδιαφέροντα βιβλία. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βιβλιοθήκη μας τις πρωινές ώρες από την Τρίτη έως και το Σάββατο κάθε εβδομάδας και η υπάλληλός μας Βάσω Μαθιουδάκη πρόθυμα θα σας βοηθήσει στην επιλογή και το δανεισμό βιβλίων. (Τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 26710-91325).

  1. IV. Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε

— τις ληξουριώτικες επιχειρήσεις «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» και «Aura Boutique Hotel» για την κάλυψη των εισιτηρίων και της διαμονής αντίστοιχα της προσκαλεσμένης μας Ελένης Σβορώνου,

— τον κ. Γερ. Αντωνέλλο για το δωρεάν καθαρισμό του προαύλιου χώρου της Βιβλιοθήκης,

–τον Αντιδήμαρχο Παλικής κ. Α. Μοσχονά και την ΚΕΔΗΚΕ για την ποικιλόμορφη στήριξη του έργου της Βιβλιοθήκης και των εκδηλώσεών μας.

Καλές Γιορτές στους μικρούς και μεγάλους φίλους της Βιβλιοθήκης μας.

Καλές Γιορτές σε όλους τους συμπολίτες μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer