Οι δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν στο νησί προκάλεσαν αρκετές ζημιές όχι μόνο στην περιοχή της Παλλικής αλλά και στην Λειβαθώ.
Χρειάζεται άμεση επισκευή ο ναός της Αγίας Άννης στη Λακήθρα
Εκκλησία
29/03/2014 | 14:47

Οι δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν στο νησί (26 Ιανουαρίου 2014- 3 Φεβρουαρίου 2014) προκάλεσαν αρκετές ζημιές όχι μόνο στην περιοχή της Παλλικής αλλά και στην Λειβαθώ. Συγκεκριμένα στη Λακήθρα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο ιερός ναός της Αγίας Άννης χρειάζεται άμεσα επισκευή. Η στέγη, η ουρανία του ναού (εσωτερικός θόλος) και το καμπαναριό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες φθορές. .Οι επίτροποι και οι ενορίτες, ύστερα από συμβούλιο που έκαναν, ανέθεσαν σε μηχανικό τη μελέτη για την επισκευή των ζημιών. Ενορίτες προσφέρθηκαν να εργαστούν οι ίδιοι, υπό την επίβλεψη μηχανικού, προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές, να μειωθεί το κόστος των εργασιών και να μπορέσει να λειτουργήσει και πάλι η εκκλησία. Χρειάζεται όμως ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό πόσο, για να μπορέσουν οι επίτροποι και οι ενορίτες να προμηθευτούν τα απαραίτητα υλικά για την επισκευή.
Με την ανακοίνωσή μας αυτή, καλούμε όλους όσους μπορούν, να συμβάλουν στην προσπάθειά μας κοινοποιώντας την δημοσίευση αυτή και σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε να επαναλειτουργήσει ο ναός! Ας προσπαθήσουμε…
Για περισσότερες πληροφορίες και ενδεχομένως προσφορές, παρακαλώ επικοινωνείστε με τους υπεύθυνους στα παρακάτω τηλέφωνα:
Αιδεσιμότατος Παναγής Αννιάς, εφημέριος Ιερού Ναού Αγίας Αννης:
26710-68084 και κινητό 6972510132
Θεοδόσιος Παπαθερόπουλος, επίτροπος Ιερού Ναού Αγίας Άννης:
26710-41312 και κινητό 6948785818

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer