Εδώ και λίγες ώρες χιονίζει σε Πυργί, Δαυγάτα, Διλινάτα και Ομαλά.
Χιόνια στα ορεινά χωριά της Κεφαλονιάς – έρχονται πολικές θερμοκρασίες τις επόμενες ώρες
Κοινωνία
07/01/2017 | 00:35

Ακριβής ήταν στις προβλέψεις του ο συμπατριώτης μας μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας μιας και μας είχε προειδοποιήσει μέσα από το e-kefalonia.net για ακραία καιρικά φαινόμενα ανήμερα των Θεοφανείων αλλά και του Αη Γιαννιού. Εδώ και λίγες ώρες χιονίζει στα περισσότερα ορεινά χωριά του νησιού και σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε παροδική χιονόστρωση σε Πυργί, Δαυγάτα, Διλινάτα και Ομαλά.

Όπως μας ενημερώνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας τα φαινόμενα θα ενταθούν τις επόμενες ώρες ενώ θα έχουμε χιονοπτώσεις μέχρι αύριο το μεσημέρι. Χαρακτηριστικά μας είπε πριν από λίγο «θα ξυπνήσετε με κατάλευκο τον Αίνο» ενώ πρόσθεσε ότι τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε Σιβηρικές θερμοκρασίες με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά σήμερα τους 7 βαθμούς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες από τους οδηγούς λόγω του παγετού.

Θέλουν άμεση ενημέρωση για τα πρωινά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Ληξουρίου

ΕΠΕΙΓOΝ!!!! Παρακαλούμε την πολιτική προστασία να μας ενημερώσει το πρωί 05:30 (τηλέφωνο 2671093200) για την κατάσταση στον δρόμο Σάμη Πόρο (Πυργί), έτσι ώστε να προγραμματίσουμε την διαδρομή του Κ.Τ.Ε.Λ από Ληξούρι για Πόρο – Πάτρα – Αθήνα.

 

Για το ΚΤΕΛ Ληξουρίου

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ

Δρακουλόγκωνας στο e-kefalonia: Γίνεται προσπάθεια να μείνουν ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι

 

Στη μάχη που κάνει αυτή τη στιγμή η Πολιτική Προστασία για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι έκανε με σχόλιο του, στο e-kefalonia, o αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

«Αυτή τη στιγμή γίνεται υπερπροσπάθεια όλες οι ΕΟ να είναι βατές το πρωί….και να είναι προσβάσιμες»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer