Ο πολιτευτής της ΝΔ στα νησιά μας Χαράλαμπος Λυκούδης με μία του ανάρτηση πριν από λίγο στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μιλά για τους λόγους που τον ώθησαν να στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Χαρ. Λυκούδης: Τάσσομαι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Πολιτική
22/12/2015 | 17:57

Ο πολιτευτής της ΝΔ στα νησιά μας Χαράλαμπος Λυκούδης με μία του ανάρτηση πριν από λίγο στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μιλά για τους λόγους που τον ώθησαν να στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λυκούδη αναφέρει τα εξής:

Σέβομαι απολύτως τις ικανότητες και την ιστορική διαδρομή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μπήκε μπροστά στα δύσκολα, κράτησε την παράταξη όρθια και αυτό δεν πρέπει κανένας να το ξεχνά.
Η εμπειρία του Βαγγέλη είναι πολύτιμη στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα.
Πιστεύω όμως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηματοδοτεί τη δημιουργική ανανέωση και τη μεταρρυθμιστική ορμή που έχει ανάγκη η Παράταξη και η Χώρα μας.
Μπορεί να εκφράσει τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά Παράταξη, να ξαναβάλει τη χώρα σε σταθερή τροχιά και να απομονώσει όλες τις εκδοχές του λαϊκισμού που έχουν επικρατήσει στον τόπο μας.
Το προσωπικό και πολιτικό του βιογραφικό αποτελούν εχέγγυα ότι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την τόλμη να προχωρήσει στις τομές που χρειάζεται η Παράταξη και η Ελλάδα.

Χαράλαμπος Λυκούδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer