Ο κόσμος τίμησε και με το παραπάνω την πρώτη Λευκή Νύχτα που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας χθες το βράδυ από τον εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου "Η Κράνη".
Χαμός από κόσμο στη πρώτη «Λευκή Νύχτα» στο Αργοστόλι
Δημοφιλή
30/12/2015 | 08:34

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Ο κόσμος τίμησε και με το παραπάνω την πρώτη Λευκή Νύχτα που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας χθες το βράδυ από τον εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου “Η Κράνη”.

Από το απόγευμα μικροί και μεγάλοι θέλησαν να κάνουν τα ψώνια τους με εκπτώσεις στο εμπορικό κέντρο του Αργοστολίου ή να απολαύσουν την βόλτα τους στο απόλυτα χριστουγεννιάτικο σκηνικό που είχε στηθεί με djs, events και μοναδικούς στολισμούς.

Εμεις βρεθήκαμε στo Antico cafe, όπου ο Βασίλης και ο Θέμης είχαν φροντίσει να φωτιστεί το καμπαναριό του Αγίου Σπυρίδωνα και να υπάρχει Άγιος Βασίλης που θα μοίραζε μπαλόνια στα μικρά παιδιά. Παράλληλα, ο Dj Λεωνίδας κράτησε μουσική συντροφιά στον κόσμο, ενώ υπήρξε και ζωντανή σύνδεση με τον Ionian Galaxy 90,8.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους! Χρόνια πολλά!

antico-lefki-nixta antico-lefki-nixta-2 antico-lefki-nixta-3 antico-lefki-nixta-4 antico-lefki-nixta-4 antico-lefki-nixta-5 antico-lefki-nixta-6 antico-lefki-nixta-7 antico-lefki-nixta-8 antico-lefki-nixta-9 antico-lefki-nixta-10 antico-lefki-nixta-11 antico-lefki-nixta-12 antico-lefki-nixta-13 antico-lefki-nixta-14 antico-lefki-nixta-15 antico-lefki-nixta-16 antico-lefki-nixta-17 antico-lefki-nixta-18 antico-lefki-nixta-19 antico-lefki-nixta-20

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer