Οι πρώτες ακυρώσεις για την Ελλάδα από το εξωτερικό είναι γεγονός
Φόβοι για ακυρώσεις τουριστικών πακέτων
Τουρισμός
01/07/2015 | 10:32

Οι πρώτες ακυρώσεις για την Ελλάδα από το εξωτερικό είναι γεγονός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την ισραηλινή και Αγγλική αγορά.
Τουριστικοί επιχειρηματίες στην περιφέρεια εκτιμούν ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, από σήμερα θα καταγραφούν ακυρώσεις και από άλλες βασικές αγορές για τη χώρα μας.
Οι ερωτήσεις προς τους ξενοδόχους από ξένους τουρίστες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα για τα άδεια ΑΤΜ, καθώς και τις πιθανές ελλείψεις καυσίμων, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Σε επίπεδο λειτουργικών προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι ξενοδοχειακές μονάδες αν διατηρηθεί επί μακρόν το καθεστώς των κλειστών τραπεζών, οι δυσκολίες εντοπίζονται στον τομέα των προμηθειών σε συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων.
Επίσης, ελλείψει ρευστότητας, διακυβεύεται και η μισθοδοσία Ιουνίου των ξενοδοχοΰπαλλήλων.

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από 8 χώρες

Εξάλλου, οκτώ χώρες προειδοποιούν τους πολίτες τους, είτε όσους βρίσκονται ήδη στη χώρα μας, είτε όσους θα επισκεφτούν την Ελλάδα, για την κατάσταση που επικρατεί.
Ενδεικτική είναι η ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα την οποία εξέδωσαν τα ΥΠΕΞ οκτώ χωρών είναι οι τουρίστες -όσοι βρίσκονται ήδη για διακοπές στην Ελλάδα και όσοι έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους στη χώρα μας – να έχουν μαζί τους μετρητά.
ΗΠΑ, Γερμανία, Βρετανία, Ολλανδία, Φινλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Πολωνία, αναθεώρησαν τις ταξιδιωτικές οδηγίες τους προς τους τουρίστες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer