Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από την ζωή, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεμένος με τον αθλητισμό, αφού ήταν από πέρσι ο πρόεδρος του Παγκεφαλληνιακού.
Φτωχότερο το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς
Αθλητισμός
18/02/2014 | 12:56

Του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από την ζωή, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεμένος με τον αθλητισμό, αφού ήταν από πέρσι ο πρόεδρος του Παγκεφαλληνιακού. Ο Παντελής Τριανταφυλλίδης δεν είναι πλέον μαζί μας.
Ο εκλιπών είχε αναλάβει την διοίκηση του Πάγκε από πέρσι το καλοκαίρι και βρισκόταν όχι απλά κοντά στους αγώνες της ομάδας του, αλλά και στις προπονήσεις. Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία του, ωστόσο το πολέμησε όσο μπορούσε. Πριν από έναν περίπου μήνα φάνηκε μια αχτίδα φωτός τον ορίζοντα, αλλά ο Παντελής Τριανταφυλίδης άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή, κάνοντας τον αθλητισμό γενικά και το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς ειδικότερα πιο φτωχό. Τα πρώτα συλλυπητήρια ήρθαν από τη Σάμη με την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης στέλνει τα πιο θέρμα συλλυπητήρια και την βαθύτατη λύπη του στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πακγεφαλληνιακού για τον απροσδόκητο χαμό του πρόεδρου του, ΠANTEΛH TPIANTAΦYΛΛIΔH, που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την ποδοσφαιρική Κεφαλονιά». Ακολούθησε ο ΑΟΚΙ με την επιστολή να αναφέρει: «Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθύτατη λύπη μας για τον χαμό του προέδρου του Πάγκε, Παντελή Τριανταφυλλίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του πρωτίστως και την οικογένεια του τοπικού ποδοσφαίρου. Θερμά συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚΙ
Ανακοίνωσε εξέδωσε και η ΕΠΣΚΙ για τον θάνατο του Παντελή Τριανταφυλλίδη, η οποία αναφέρει τα εξής: «Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της ομάδας του Παγκεφαλληνιακού, αλλά και σε όλο τον αθλητικό κόσμο του νησιού το άκουσμα του θανάτου του προέδρου της ομάδας Παντελή Τριανταφυλλίδη. Όλοι θρηνούμε τον χαμό του αγαπημένου μας φίλου Παντελή που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας πίσω του δύο ανήλικα παιδιά. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους ανθρώπους του Παγκεφαλληνιακού με την ευχή να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας-Ιθάκης με την αναγγελία του θανάτου του προέδρου του Παγκεφαλληνιακού, Παντελή Τριανταφυλλίδη, εκφράζει τη λύπη του για το θάνατό του και στην οικογένειά του και το σωματείο του θερμά συλλυπητήρια. Θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς έγινε φτωχότερο με την απουσία του γιατί χάθηκε ένας πρωτοπόρος νέος παράγοντας με σημαντική παρουσία στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας-Ιθάκης που συνήλθε εκτάκτως, ομόφωνα αποφασίζει:
-Να εκφραστούν συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένειά του και το σωματείο του.
-Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.
-Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του
-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, όταν επαναρχίσει η διεξαγωγή τους.
Σημείωση: Το πιο συγκλονιστικό ήταν, όταν κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας χθες το απόγευμα, οι παίκτες του Πάγκε παρουσίασαν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων τους πάνω και την εναπόθεσαν στη σωρό του προέδρου τους.

triantafulidhs

Πηγή: “Κεφαλονιά” Εφημερίδα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer