Την ερχόμενη Πέμτπη η Κίνηση οργανώνει συγκέντρωση στο γυμναστήριο του Ληξουριού.
“Φουντώνει” το κίνημα πολιτών Ληξουρίου -Τι σχεδιάζουν
Κοινωνία
21/01/2017 | 13:44

Στις 3.815 έφτασαν τελικά οι υπογραφές συμπαράστασης Ληξουριωτών και Παλικισιάνων στο Κείμενο Αιτημάτων της Κίνησης Πολιτών Ληξουρίου & Παλικής. Επιπλέον το κείμενο στηρίζουν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαβδάτων «Δώδεκα Απόστολοι», ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χαβριάτων «Ο Δαμωδός», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντζαβινάτων – Βουνίου «Η Κουνόπετρα», ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης και ο Σύλλογος Κατωγητών Κεφαλονιάς.

Την τελευταία εβδομάδα Επιτροπή της Κίνησης συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκη, τον Υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη, τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπρίτζη, τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μπαλάφα, το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκη, τη Βουλευτή Κεφαλονιάς κ. Θεοπεφτάτου και τους Κεφαλονίτες Βουλευτές κ.κ. Βούλτεψη, Γιακουμάτο, Λυκούδη, και Παπαρήγα. Σε όλους έθεσε τα σοβαρά προβλήματα του Ληξουριού και της Παλικής λόγω της μη αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς και συζήτησε μαζί τους τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να ξεπεραστεί το σημερινό αδιέξοδο. Εκκρεμούν επίσης συναντήσεις της Επιτροπής με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Δήμαρχο Κεφαλληνίας για τα ίδια θέματα, που θα πραγματοποιηθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Την Πέμπτη 26/01/2017 (3η «μαύρη» επέτειος των σεισμών του 2014) στις 7:00 μμ, η Κίνηση οργανώνει συγκέντρωση στο Γυμναστήριο του Ληξουριού και καλεί όλους τους Ληξουριώτες και Παλικισιάνους να δώσουν το παρόν. Η συγκέντρωση είναι συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την απραξία των αρμοδίων μέχρι σήμερα, αλλά και Ενημέρωσης των Ληξουριωτών και των Παλικισιάνων για τις απόψεις που εκφράστηκαν στην Επιτροπή από τα πρόσωπα που συνάντησε σχετικά με την επίλυση των ζημιών που δημιούργησαν οι σεισμοί και την επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου – Παλικής.”

Η Επιτροπή της Κίνησης

Μαρίνα Βαλσάμου, Φαρμακοποιός, Διονύσιος Βώρος, Χειρουργός, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου ΕΚΠΑ, Κώστας Κονταρίνης, Συν/χος, Γιάννης Λαδάς, Καθηγητής Πανεπιστημίου ΕΚΠΑ, Μαίρη Μαυρή-Βαβαγιάννη, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου ΕΚΠΑ, Ηλίας Παρίσης, Υποστράτηγος ε.α., Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς.

Συμπληρώνεται η 3η «μαύρη» επέτειος από τους σεισμούς του 2014

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer