Έντονη κηνιτικότητα στην τοπική Ν.Δ. καθώς πολλοί πιστεύουν ότι οι εκλογές είναι κοντά.
Φουλάρουν Μηχανές οι “ΓΑΛΑΖΙΟΙ” Υποψήφιοι
Πολιτική
27/04/2011 | 22:54

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο της τοπικής Ν.Δ., καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι οι εθνικές εκλογές δεν είναι πολύ μακριά, απόρροια της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας και των νέων πρόσθετων μέτρων που πρέπει να πάρει η Κυβέρνηση εξαιτίας της αναθεώρησης προς τα πάνω του ελλείμματος του 2010.
Μάλιστα κάποιοι φαίνεται να προσδιορίζουν και πιθανές ημερομηνίες, λέγοντας ότι αυτές μπορεί να διεξαχθούν είτε τον Ιούνιο, είτε τον Σεπτέμβριο αμέσως μετά τα “μπάνια του λαού”.
Στο πρίσμα αυτό φαίνεται να έχει σημάνει “συναγερμός” στα κομματικά επιτελεία και ιδιαίτερα σε αυτό της τοπικής Ν.Δ., ενώ τα πρόσωπα που “ερίζουν” για το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή “φουλάρουν” τις μηχανές τους προκειμένου να μην πιαστούν απροετοίμαστοι από τις εξελίξεις που έρχονται.
Η Σοφία Λουκέρη, η οποία εκτιμάται ως η μόνη σίγουρη υποψήφια στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο, βρίσκεται από την Μεγάλη Πέμπτη στο νησί μας, κάνει συνεχώς περιοδείες και επαφές με στελέχη σε ολόκληρο το νησί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη “έκλεισε” και χώρο για γραφείο στο Αργοστόλι.
Ο Παύλος Παπαδάτος συνεχίζει την τακτική της προσέγγισης στελεχών μέσω δείπνων και συναντήσεων και εκφράζει και αυτός την βεβαιότητά του ότι έχει “καπαρώσει” μία θέση στο ψηφοδέλτιο.
Ο πολιτικός μηχανικός Σταύρος Τραυλός ξεκινάει κύκλο παρεμβάσεων και με την ιδιότητά του ως Προέδρου του τοπικού ΤΕΕ, ενώ πρόσφατα συναντήθηκε και με την Σοφία Λουκέρη με την οποία συζήτησαν σε πάρα πολύ φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα.
Παρεμβάσεις μέσω του τύπου κυρίως επιχειρούν άλλοι δύο “προαλειφόμενοι” υποψήφιοι, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς, ενώ καιρό έχει να κάνει εμφάνιση ο νομίατρος και πολιτευτής Γιώργος Κουρής.
Ερωτηματικό αποτελεί ο τ. βουλευτής Πέτρος Αλιβιζάτος, η προσωπική σχέση του οποίου με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά είναι τοις πάσι γνωστή, ενώ ο ίδιος όταν ερωτάται επιμένει να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος.

Πηγή :  ανεξάρτητος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer