Ανακοίνωση των ΦΙ.Κ.Ο για την αποχώρησή τους από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
ΦΙ.Κ.Ο.: “Έχουν διαγράψει την Παλική από οποιοδήποτε πλάνο τους”
Πολιτική
13/03/2015 | 19:14

Οι ΦΙ.Κ.Ο. είναι υποχρεωμένοι,  σεβόμενοι όλους εκείνους που τους εμπιστεύθηκαν στις εκλογές, να καταγγείλουν την Δημοτική Αρχή και ειδικά τον Δήμαρχο και τον Αναπληρωτή του, ότι όχι απλώς δεν εντάσσουν την σεισμόπληκτη Επαρχία Πάλης στις απόλυτες προτεραιότητές τους, αλλά μάλλον την έχουν διαγράψει από οποιοδήποτε πλάνο τους.

Η  μέχρι τώρα πρακτική και οι ενέργειές τους, σε ότι αφορά το αύριο της Κεφαλονιάς, ουδεμία αμφιβολία αφήνουν περί αυτού.

Οι πομπώδεις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, αποτελούσαν «έπεα πτερόεντα» και, μετά την τελευταία συνέντευξη-ομολογία του Αναπληρωτή Δημάρχου,  αποδείχτηκε σαφέστατα, ότι απέβλεπαν μόνο στο να υποκλέψουν την ψήφο των δημοτών του Ληξουριού και της Επαρχίας Πάλης.

Η Δημοτική Αρχή και προπαντός ο Δήμαρχος και ο Αναπληρωτής του, ειδικά μετά την τελευταία του συνέντευξη-ομολογία, όφειλαν να έχουν ήδη δώσει άμεση προτεραιότητα σε μία συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ληξούρι, αφιερωμένη στον απολογισμό του έργου και της προόδου των εργασιών αποκατάστασης των πληγών του σεισμού και τον σχεδιασμό για το αύριο της δικής μας περιοχής.

Αντί αυτού όμως θεώρησαν σημαντικότερο να θέσουν για συζήτηση στην χθεσινή συνεδρίαση το κατ΄ αυτούς «μεγάλο αναπτυξιακό έργο», της προμήθειας σκυροδέματος για μπαλώματα στους δρόμους της σεισμόπληκτης περιοχής μας.

Τους παραδίδουμε  στην κρίση των δημοτών μας.

Οι ΦΙ.Κ.Ο., εκφράζοντας για μία ακόμη φορά δια του Επικεφαλής της παρατάξεώς μας και Δημοτικού Συμβούλου την οργή και την αγανάκτησή τους, αλλά και όλων των δημοτών του Ληξουριού και της Επαρχίας Πάλης, για την έλλειψη κάθε ίχνους σεβασμού της Δημοτικής Αρχής προς την σεισμόπληκτη περιοχή μας, αποχωρήσαμε από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το Γραφείο Τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer