Η ομάδα του Κεφαλληνιακού ταξίδεψε στην Κάτω Αχαγιά, όπου και έδωσε δυο σπουδαία φιλικά παιχνίδια σε επίπεδο μίνι και ανδρών με την ομάδα των Αστεριών Αχαΐας
Φιλικά προετοιμασίας για τον Κεφαλληνιακό
Αθλητισμός
21/01/2017 | 10:59

Την Κυριακή που μας πέρασε, η ομάδα του Κεφαλληνιακού ταξίδεψε στην Κάτω Αχαγιά, όπου και έδωσε δυο σπουδαία φιλικά παιχνίδια σε επίπεδο μίνι και ανδρών με την ομάδα των Αστεριών Αχαΐας.

Στο παιχνίδι των μίνι, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να παίξουν πρώτη φορά εκτός Κεφαλονιάς. Μετά τα επιτυχημένα φιλικά με τον ΝΕΟΛ, σειρά είχε η ομάδα των Αστεριών. Το παιχνίδι σε γενικά πλαίσια ήταν δυνατό, στα όρια του σκληρού. Η ομάδα μας έφτασε και σε διαφορά δέκα πόντων, η οποία συνεχώς αυξομειωνόταν, εξαιτίας των λαθών απέναντι στην σκληρή άμυνα των γηπεδούχων. Οι αθλητές του ΚΑΟ έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και κατέκτησαν την άτυπη νίκη.

Ακολούθησε το παιχνίδι των ανδρών, όπου η περσινή πρωταθλήτρια της Γ2- ΕΣΚΑΗ αντιμετώπισε την ομάδα των Αστεριών, η οποία ανέβηκε και αυτή στην Γ1-ΕΣΚΑΗ. Σαφώς πιο έτοιμη η ομάδα των Αστεριών, αφού αγωνιζόταν και στο πρωτάθλημα των εφήβων, μέχρι πριν από λίγο καιρό. Η ομάδα μας, με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι κοντά στο καλάθι και να χτίσει μια διαφορά την οποία κράτησε ως το τέλος. Σίγουρα και οι δυο προπονητές θέλησαν να κρύψουν πράγματα, μιας και οι δυο ομάδες θα ξανασυναντηθούν σε δυο εβδομάδες για το πρωτάθλημα της Γ1- ΕΣΚΑΗ.

Γενικότερα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, κυρίως για τους αθλητές του μίνι, που αγωνίστηκαν πρώτη φορά εκτός νησιού. Η προετοιμασία και των δυο τμημάτων θα συνεχιστεί, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, με το ανδρικό τμήμα να ξεκινάει πρώτο τις επίσημες υποχρεώσεις του στις 28 του μήνα.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των Αστεριών για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πολύ καλή σχέση των δυο σωματείων.

Το μπάσκετ είναι εδώ!

Το μπάσκετ ενώνει!

Εκ του Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer