Για το θέμα της λειτουργίας των Δημοτικών Σφαγείων μίλησε στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης.
Φέρνει οριστική λύση για τα νέα Σφαγεία ο Λυκούδης στο Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική
04/05/2015 | 13:35

Για το θέμα της λειτουργίας των Δημοτικών Σφαγείων μίλησε στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης. Τόνισε για άλλη μία φορά ότι είναι ντροπή και τριτοκοσμική εικόνα η Κεφαλονιά το 2015 να μην διαθέτει σφαγεία και υπογράμμισε ότι πρωταρχικός του στόχος από όταν ανέλαβε είναι η επαναλειτουργία των δημοτικών σφαγείων.

Είπε ότι οι Ρομά που καταλάμβαναν μέχρι πρότινος τον χώρο έχουν απομακρυνθεί κατά 80% ενώ για τις 2-3 οικογένειες που παραμένουν ακόμη, ο Δήμος προσπαθεί να βρει χρηματοδότηση για να αγοραστούν τρία λυόμενα που θα χρησιμεύσουν για την επανεγκάτασταση των εναπομεινάντων Ρομά σε άλλο δικό τους χώρο. Δυστυχώς το κράτος δήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί σε αυτό και αναγκάζεται ο Δήμος με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει να το υλοποιήσει.

Εξάλλου σύντομα θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο η συμφωνία (σύμβαση) με την εταιρεία που έχουν συστήσει οι Κρεοπώλες η οποία και θα αναλάβει την λειτουργία των σφαγείων. Ο Δήμος θα αναλάβει την μερική χρηματόδοτηση όπως προβλέπει η σχετική συμφωνία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer