Την περιφέρεια Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι βάζει υποψηφιότητα ο αρχηγός της ομάδας πόλο του νησιού, Γιώργος Κατσιγιάννης, με το συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Γιώργος Κατσιγιάννης
Πολιτική
08/05/2014 | 08:56

Την περιφέρεια Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι βάζει υποψηφιότητα ο αρχηγός της ομάδας πόλο του νησιού, Γιώργος Κατσιγιάννης, με το συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.

Ο αμυντικός του Αργοστολίου μίλησε στο waterpololive.gr για την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα, ενώ εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση του νυν περιφερειάρχη.

«Είναι ξεκάθαρο πως με απασχολεί το αθλητικό κομμάτι. Περισσότερο δε η υδατοσφαίριση. Δεν κατεβαίνω στην πολιτική, δεν νιώθω πολιτικός. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Σπύρου Σπύρου για να στηρίξω με τις δυνάμεις μου το πόλο στην περιοχή του Αργοστολίου. Το χρωστάω στον τόπο που με ανέδειξε. Έχω στόχο την αναβάθμιση των ακαδημιών της ομάδας, όπως επίσης και τη διεξαγωγή beach water polo όλο το καλοκαίρι, ως μια προσπάθεια ενασχόλησης των μικρών παιδιών με το άθλημα. Ύστερα, θα παλέψουμε να μένει το κολυμβητήριο της πόλης, όλο το χρόνο ανοιχτό, οπότε οι ακαδημίες να βρίσκονται σε επαφή με το πόλο συνεχώς. Αν γίνει συντονισμένα η προσπάθεια πιστεύω θα πετύχουμε την ανάπτυξη των ακαδημιών, ενώ εύχομαι σε 3-4 χρόνια μερικοί από τους νεαρούς αθλητές να αγωνιστούν στην Α1, όπως εγώ. Θα νιώθω ολοκληρωμένος αθλητής αν συμβεί αυτό.  Μακάρι η ανδρική ομάδα να τροφοδοτείται σε λίγα χρόνια από παίκτες των ακαδημιών».

Όσον αφορά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2:

«Πήραμε ότι μας άξιζε. Βέβαια, του χρόνου αν μέναμε θα ήταν χειρότερα. Κρίμα που έφυγε ο Θοδωρής Ανδρεάκος από το σύλλογο. Θα τα πούμε σε λίγο καιρό αναλυτικά…».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer