Ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης παρουσίας της στο διαγωνισμό χορού της Ρουμανίας
Υποτροφία χορού στην Ιταλία για τη Σχολή «Art & Style» Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου
Κοινωνία
01/12/2016 | 10:46

Μετά την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού του Καναδά, ήρθε μια ακόμη διάκριση για τη σχολή «Art & Style Dance Studio» της Ολγας Γαλιατσάτου ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης παρουσίας της στο διαγωνισμό χορού της Ρουμανίας.

Ο Ιταλός, Paolo Londi, ένας από τους διακεκριμένους επαγγελματίες κριτές που μετείχαν στη διοργάνωση, χάρισε στη σχολή χορού από την Κεφαλονιά μια υποτροφία προκειμένου τα μέλη της να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μια σειρά σεμιναρίων χορού στην Ιταλία για μια ολόκληρη εβδομάδα! Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως τις 14 Ιουλίου 2017 στην πόλη Ματσεράτα της Ιταλίας, στο πλαίσιο του «Danza Macerata Festival».

Ο Paolo Londi, καλλιτεχνικός διευθυντής του συγκεκριμένου φεστιβάλ, έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις της σχολής «Art & Style Dance Studio» στο «Bucharest Dance Festival» και με την επιστροφή της αποστολής στο νησί μας, είχε επικοινωνία με την Όλγα Γαλιατσάτου, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την επαγγελματική συνεργασία που αναμένεται να αναπτυχθεί, πλέον, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση αφού ο Paolo Londi θεωρείται ένας από τους κορυφαίους νέους Ευρωπαίους χορογράφους, ο οποίος έχει οργανώσει μεγάλες παραγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποτελεί εδώ και 13 χρόνια καλλιτεχνικό διευθυντή στο Pescara Dance Festival της Ιταλίας, έχοντας πετύχει συνεργασίες με ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της διεθνούς χορευτικής σκηνής.

art-and-style-dance-studio-paolo-londi-1170x563 paolo-londi-2016

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer