Στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, τάχθηκε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υπέρ του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εκκλησία
29/09/2016 | 11:05

Στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, τάχθηκε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Υπουργού Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ”πρέπει να υπάρξει προσωπική συμφωνία και ακυρώνονται όλες οι συμφωνίες για το μάθημα των Θρησκευτικών και ο διάλογος ξεκινά από μηδενική βάση.”

”Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ή να το διαψεύσετε κ. Πρωθυπουργέ; Να γνωρίζουμε αν υπάρχει έστω και ο στοιχειώδης συγχρονισμός μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων” πρόσθεσε χαρακτηριστικά κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: ”Κατανοώ την προσπάθεια του κ. Καμμένου να είναι αρεστός στην Εκκλησία, πλην όμως η αλήθεια κ. Τσίπρα δεν αμφισβητείται…”

Κλείνοντας ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επιστολή του Αρχιεπισκόπου, τονίζοντας ότι εκεί μέσα λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους.

”Στην επιστολή του Μακαριωτάτου λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους. Σας το ξαναλέω, μιλήσατε για διάλογο με την Εκκλησία. Μία και μοναδική συνάντηση έγινε με το Ι.Ε.Π., όμως θα σας το πω ευθέως και θέλω την απάντησή σας. Η απαραίτητη αναμόρθωση των Θρησκευτικών και το τονίζω η παραίτητη αναμόρθωση των Θρησκευτικών πρέπει ή δεν πρέπει σε συνεννόηση με την Εκκλησία της Ελλάδος” τόνισε κλείνοντας ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: romfea.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer