Να υπάρξουν όσο περισσότερες κάλπες γίνεται .
Υπέρ της ανοιχτής εκλογικής διαδικασίας ο Τζιτζικώστας
Κοινωνία
05/10/2015 | 13:12

Αναφορικά με την αυριανή σύσκεψη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής με τους υποψηφίους για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα επισημαίνουν πως θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους πολίτες το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Σε αυτήν τη λογική, η πλευρά του κ. Τζιτζικώστα αναμένεται να ζητήσει να υπάρξουν όσες περισσότερες κάλπες γίνεται σε όλη τη χώρα και με χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής, όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες εκλογές.

Όσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα επισημαίνουν πως θα πρέπει να υπάρξει αρκετό χρονικό διάστημα για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων.

«Γαλάζια» μάχη για την ημέρα της κάλπης

Την ίδια ώρα στο παρασκήνιο των διεργασιών εξακολουθεί να μαίνεται η μάχη των υποψηφίων σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων και των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή, εκτιμά ότι πρέπει οι εκλογές να γίνουν άμεσα, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκτιμούν ότι θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις του και να έχει ο κόσμος της ΝΔ μια πλήρη εικόνα για τις θέσεις του καθενός.

Στο στρατόπεδο του νυν υπηρεσιακού προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη θέλουν διαδικασίες εξπρές και προτείνουν ως ημερομηνία εκλογής την μεθεπόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει να γίνουν οι εκλογές στις 15 Νοεμβρίου, πρόταση προς την οποία συγκλίνουν και οι άλλοι υποψήφιοι, οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εκτιμάται ωστόσο ότι κάπου στη μέση θα βρεθεί η λύση και δεν αποκλείεται, όπως υποστηρίζουν πηγές, η χρυσή ημερομηνία των εκλογών να είναι η 1η Νοεμβρίου.

Πηγή: parapolitika.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer