Ένα χορευτικό υπερθέαμα παρουσίασε στη σκηνή του κατάμεστου Δημοτικού Θεάτρου, η σχολή «Art & Style Dance Studio».
Υπέροχη Χριστουγεννιάτικη παράσταση από την σχολή χορού «Art & Style» Dance Studio
Life
23/12/2016 | 11:36

Ένα πραγματικό χορευτικό υπερθέαμα παρουσίασε στη σκηνή του κατάμεστου Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», η σχολή «Art & Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ανοιχτής δωρεάν χριστουγεννιάτικης γιορτής που πραγματοποίησε την Τετάρτη (21/12).

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στα πρόσφατα… κατορθώματα της σχολής στον διαγωνισμό χορού της Ρουμανίας, «Bucharest Dance Festival». Μικροί και μεγάλοι που κατέκλυσαν το χώρο του Θεάτρου είχαν την ευκαιρία να δουν τις 16 χορογραφίες που παρουσιάστηκαν στο Βουκουρέστι, με τις δέκα εξ αυτών να κερδίζουν μια θέση στο βάθρο αλλά και τα βίντεο από την αποστολή. Και να θυμίσουμε ότι οι διακρίσεις για τη σχολή δεν τελείωσαν εκεί, καθώς χάρη στην εξαιρετική παρουσία της στον διαγωνισμό εξασφάλισε ακόμη το «εισιτήριο» της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού του Καναδά ενώ κέρδισε και μια πολύ σημαντική υποτροφία για την παρακολούθηση σεμιναρίων σύγχρονου χορού στην Ιταλία. Μετά την ολοκλήρωση των χορογραφιών, ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων σε όλα τα μέλη της σχολής που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο διαγωνισμό.

Εν συνεχεία περάσαμε στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης που ήταν πλήρως εναρμονισμένο στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Εκεί, έκαναν την εμφάνιση τους στη σκηνή και ενθουσίασαν το κοινό οι αξιολάτρευτες «λιλιπούτειες» χορεύτριες της σχολής «Art & Style», που ανήκουν στα τμήματα της μουσικοκινητικής αγωγής μοντέρνου χορού και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χορό από την ηλικία των τριών ετών! Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα περιλάμβανε, ακόμη, cheerleading (μαζορέτες), modern jazz και σύγχρονο αλλά και εντυπωσιακό εναέριο χορό πάνω σε στύλο από το τμήμα pole dancing kids. O «επίλογος» στη βραδιά γράφτηκε με τη γενική υπόκλιση όλων των μελών της σχολής και την… επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, ο οποίος τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα δωράκια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer