Ο Διοικητικής του νοσοκομείου Αργοστολίου Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος μιλάει για τη τροφική δηλητηρίαση στο e-kefalonia.net
Υγειάρχης: «Όλα καλά με τους 10 φοιτητές του ΤΕΙ»
Κοινωνία
10/09/2014 | 10:49

Καλά είναι στην υγεία τους και οι 10 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, που χθες το απόγευμα εκτάκτως μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αργοστολίου μετά από συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.
Αυτό τόνισε πριν από λίγο στο e-kefalonia, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ζαφειρόπουλος χθες το απόγευμα 10 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων επισκέφτηκαν τα επείγοντα περιστατικά μετά από έντονα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Αμέσως οι ιατροί προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες σε τέτοιες περιπτώσεις (όροι κτλ). Από τους 10 φοιτητές οι 9 πήραν μετά από λίγο εξιτήριο, ενώ μόλις ένας φοιτητής παρέμεινε για νοσηλεία αφού κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι είναι πολύ εξουθενωμένος. Σήμερα, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη και αναμένεται να βγει και αυτός από το νοσοκομείο.
Μετά το χθεσινό πανελλήνιο σάλο με τη δηλητηρίαση των φοιτητών από μολυσμένη τροφή, πιθανότατα από την εστία, η Διεύθυνση Υγιεινής καθώς και η Διοίκηση του ΤΕΙ θα ερευνήσουν αν το χθεσινοβραδινό φαγητό της εστίας (μακαρόνια με κιμά) περιείχε αλλοιωμένα συστατικά.

nosokomeio

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer